Electronic Beats Hungary

12 Mark Broom zene, amit nem érdemes kihagyni a LavaLava tesók szerint

Ha már a brit techno underground celebje, akit Berlin is a tenyerén hordoz, megnyitja a tavaszt Budapesten, akkor itt egy kis képbehelyezős warmup hozzá.

Van ez a cikkszériánk, amiben egy-egy dj mutat nekünk egytucat kedvenc trekket, valamilyen tematika mentén, hátha valaki megtalálja köztük új kedvencét. Sorozatunkban eddig szerepelt már Galactic Jackson, Tolo, Mankind, Lau, CT Kidobó, Po:tiAurinAIWA, SikztahYinna, Vedat, Soundbank, Detective Kelly, Adx, Bergi, Siaga, a sajnos időközben már megszűnt OMOH, SubotageAGA2LSwitch Nollie, a Küss Mich, a Super Italo Hungary szervezői, a CRIME-fiúk, az újgenerációs AND/OR és dtnb., a HESSZ-es srácok, Indirect Movement, DJ Crimson, Jaffa SurfaDJ Reload, az újgenerációs Nacrasia, a női divíziót erősítő Maron, a trancekatona Tom_Ato, a számos stílusban bizonyító Sacafunk, és a hiperaktív Slym + Szoliver duó – ők mind ajánlottak már egy-egy csokor dalt.

A LavaLava a magyar főváros 2008 óta magas hőfokon üzemelő bulisorozata, ami a techno és house közötti pontokat kötögeti össze a lehető legrokonszenvesebb módon: úgy alázattal, mint jó érzékkel. Tolo és Falcao a száznál is több magyarhonba hívott előadó közé most beékeli a nagyszerű Mark Broomot is, akitől ezúttal ők válogattak hol tiszta, hol piszkos tizenkettő trekket, hogy mindenkinek megjöjjön hozzá a: kedve. A szót átadjuk: nekik!

Első hat zene ajánlása by Tolo, második hat zene by Falcao👇

P.Leone – My Lita (Mark Broom Remix 2)

Nagyot ment az Alkotótábor napfelkeltéjében és akkor is, amikor Isuval a TRIP hajón b2b-ztünk Kevin Saunderson után.

Mark Broom – W.W.W.W.W.W.W.WORK

Minden valamire való old school DJ hozzányúlt már ehhez a hangmintához, Mark sem akart kimaradni, adott neki egy kis a hardgroove-ot.

Floorplan – Never Grow Old (Mark Broom Dubplate Mix)

Broom még szikárabbra csavarta a Hood opuszt.

Mark Broom – Mover

Hozza a Floorplan ‘Baby, Baby’ vibe-ot.

Bob Sinclar – I Feel For You (Star B Extended Remix)

A Star B név Mark Broom és Riva Starr összeszokott producerpárosát rejti, ebben a projektben éli ki a groovy house mániáját Mark.

The Ted Howler Rhythm Combo – Crusader

Mark korai hiphop formációja, release date: 1997.

Star B – I’ve Got Joy

Igazi old school house vibe, ami megmutatja, hogy lesz néhány sávból végtag dobálás a tánctéren.

Mark Broom – Midnight

Radio Slave kiadója elég biztos pont Mark Broom diszkográfiájában. Ezek a lassan adagolt éjféli energiák “csak” a B-oldalon kaptak helyet.

HUD – Sugar (Mark Broom Remix)

Van, amikor a remix jobb mint az eredeti: cukormentesített vokál, főidősebb groove.

Mark Broom – Break 97

Sampling szakon 97-ben szerzett tanári diplomát.

Hertz Collision & Gene Richards Jr. – Impression (Mark Broom Remix)

Techno Disco Tool MB módra.

Alison Limerick – Where Love Lives (Mark Broom Edit)

Minden listába kell egy könnyű nyári sláger. Ez a zene nem akar sokat, csak összemosolygó és együtt tomboló arcokat a tánctéren.

+1:
Star B – House Sound (Floorplan Remix)

Ráadás nyári “sláger”, de ezúttal egy Floorplan átiratban. Az elmúlt nyarakon sok hangszórót tett próbára ez az aljas bassline.

MÉG TÖBB NAGYON JÓ ZENE EGY FOLYAMATOSAN FRISSÍTETT PLAYLISTBEN? ERRE GYERE!

Published February 22, 2024.