Imprint

Electronicbeats.net üzemeltetés

Deutsche Telekom AGG
Friedrich-Ebert-Allee 140
53113 Bonn
Germany
District Court of Bonn HRB 6794
Registered Office Bonn
VAT ID No. DE 123475223
WEEE-Reg. No. DE50478376

Electronic Beats magyar tartalmak

NVC (Art Village Kft.)
1055 Budapest Balaton u. 23.

https://nvc.hu
hungary [at] electronicbeats [dot] net

Központi szerkesztőségi elérhetőségek

Electronic Beats
Heiligegeistkirchplatz 1
10178 Berlin

http://electronicbeats.net
info@electronicbeats.net

Az Electronic Beats magyar oldalának felelős szerkesztője

Unger András

Social Media Manager

Berkes Ákos

Electronicbeats.net

info@electronicbeats.net

EB TV

ebtv@sensemusic.de

EB Radio

radio@electronicbeats.net

Booking

booking@electronicbeats.net

Creative Direction & Design

W.A.F.

Technical Development

21st digital

Privacy Policy

Please refer to electronicbeats.hu/privacy-policy.

Adatvédelmi szabályozás

Deutsche Telekom Csoport kiemelt fontosságú feladatként kezeli ügyfelei és felhasználói adatbiztonságát és adatvédelmét. A fentiek alapján, kiemelt jelentőséget tulajdonítunk üzleti folyamatainkban a személyes adatai védelmének. További adatvédelemre vonatkozó tájékoztatás a Deutsche Telekom leányvállalataira érvényes kötelező szervezeti szabályozásban található (BCRP)

Jelen adatvédelmi tájékoztató leírja, hogy a Deutsche Telekom Csoport milyen jellegű információt gyűjt honlapjai látogatása során, illetve ezeket az információkat milyen célra használja fel.  A fentiek nem vonatkoznak a Csoporthoz nem tartozó vállalatok honlapjaira, még abban az esetben sem, ha ezen honlapok linkkel mutatnak a Deutsche Telekom AG vagy bármely leányvállalatának honlapjára. Amennyiben további információt szeretne kapni bármely Deutsche Telekom Csoport leányvállalatra vonatkozó adatkezelési és -feldolgozási folyamatról, kérjük közvetlenül vegye fel a kapcsolatot az adott leányvállalattal (socialhub@telekom.hu)

Személyes adatok begyűjtése és feldolgozása

Rendszer védelmi célból, honlapjaink látogatása során web szerverünk időszakosan regisztrálja számítógépe domain nevét vagy IP címét, valamint a hozzáférés időpontját, a kliens file igényét (file név és URL), a látogatás indításának honlap nevét és HTTP válasz kódját, és a látogatás során forgalmazott adat mennyiségét. Bizonyos esetekben, honlapunk az igényeihez való alkalmazkodás érdekében, végberendezésén ‘cookie’ formában tárolhat információt. Bármilyen más személyes adatot – mint pl. név, cím, telefonszám vagy email cím – csak abban az esetben gyűjtünk be, ha az adatszolgáltatást Ön önként teszi meg (pl. amikor termékre vagy szolgáltatásra online megrendelést ad le, vagy információt ad meg kérdőív vagy információ igénylés során). A honlapunk látogatása során a begyűjtött személyes adatokat annak az országnak törvényi szabályozása szerint kezeljük, melyben az adott leányvállalat székhelye található.

Személyes adatok felhasználása és továbbítása

Személyes adatait kizárólag a honlap technikai adminisztrációja valamint kéréseinek, igényeinek való megfelelés céljából használjuk fel. Csak abban az esetben – és csak a szükséges mértékben – használjuk fel adatait termékekhez kapcsolódó felmérésekhez és marketing akciókhoz, amennyiben ehhez Ön előzetesen beleegyezését adta. Adatokat csak abban az esetben adunk át, ha ezt törvényi szabályozás elrendeli.  Munkavállalóinknak és szervezeteinknek minden adatot kötelező bizalmasan kezelni.

Ügyfelek döntési jogköre

A Deutsche Telekom AG és leányvállalatai ügyfeleik számára termékeikre és szolgáltatásaikra vonatkozó speciális ajánlatokat, hírleveleket küldhetnek. Amennyiben regisztrál honlapunkon, vagy online termék/szolgáltatás megrendelést ad le, jelezheti, hogy kíván-e közvetlen reklám információt kapni tőlünk. Válaszától függetlenül, amennyiben Ön Deutsche Telekom ügyfél továbbra is tájékoztatni fogjuk meglévő szolgáltatási szerződéséhez kapcsolódó bármilyen jelentős változásról (pl. tarifa változás).

Információ szabadság

Írásos igénye esetén, a Deutsche Telekom Csoport megfelelő leányvállalata tájékoztatást ad nálunk tárolt személyes adatairól (pl. név, cím).

Biztonság

Jogosultalan hozzáférés és felhasználás elleni, műszaki és üzemeltetési intézkedéseket tettünk nálunk tárolt személyes adatainak védelme érdekében. Biztonsági eljárásrendünket rendszeresen felülvizsgáljuk és a technológia fejlődésével párhuzamosan frissítjük.

Kapcsolat

Adatfrissítési, adattörlési vagy egyéb igényével, kérdésével kapcsolatban kérjük, vegye fel veünk a kapcsolatot az hungary [at] electronicbeats [dot] net e-mail címen.

GeoLite adatbázis

Ez a termék a MaxMind által létrhozott GeoLite2 adatokat tartalmazza. http://www.maxmind.com.