Electronic Beats Hungary

12 track Nakrasia-tól, ami megcsinálja az önbizalmad a tánchoz

Időről-időre megkérünk egy hazai DJ-t vagy producert, hogy válogasson össze tizenkét aktuális kedvenc tyúnt, és írjon róla pár szót, hátha valaki megtalálja köztük új kedvencét. Sorozatunkban eddig szerepelt már Galactic Jackson, Tolo, Mankind, Lau, CT Kidobó, Po:tiAurinAIWA, SikztahYinna, Vedat, Soundbank, Detective Kelly, Adx, Bergi, Siaga, a sajnos időközben már megszűnt OMOH, SubotageAGA2LSwitch Nollie, a Küss Mich, a Super Italo Hungary szervezői, a CRIME-fiúk, az újgenerációs AND/OR és dtnb., a HESSZ-es srácok, Indirect Movement, DJ Crimson, Jaffa Surfa és DJ Reload – ők mind kiválogatták az akkori tucatot.

Következő versenyzőnk az ember, akinek a nevével egyre több buli lineupjában találkozhatunk, pedig mindössze másfél éve kezdte pályafutását – több évnyi gyakorlást követően. Ő Nakrasia, aki otthagyva az egyetemet inkább a zene mellett kötelezte el magát, stílusát tekintve pedig igencsak diverz felhozatalt kínál, javarészt hardgroove alapú szettjeit legtöbbször electróval és trance-szel vegyíti, néha teret adva keményebb hangzású acid tételeknek is.

A fiatal dj idejét mostanában lemezkutatásra és vinyles gyakorlásra szenteli, hogy minél hamarabb megmutassa, mire képes a barázdákon innen is – addig viszont kiválogatott nektek tizenkét trekit, amik úgy hangzanak, hogy azonnal erőt adnak, hogy a dancefloor közepébe ugorj. Övé a szó!

Fuego – El Diablo

Úgy gondolom, az egész válogatás közül ez az a track, ami a legkevésbé szorul bemutatásra. A legszebb módon mutatja be a legtöbb tényezőt, amit fontosnak találok megmutatni a szettjeim alatt. Egyike a legelső számoknak, amin keresztül szerelmes lettem a műfajba.

Isaiah – Your Body (Synth Mix)

Köszönjük meg szépen Isaiah-nak, hogy számaival továbbra is mindig számíthatunk rá akkor, amikor egy kis lélekboostoló groovy-ra vágyunk. A nyár egyik himnusza nekem:

Mac Declos – Voy Voy

Idén kijött a Berlinből jól ismert Mala Junta kollektíva első két albuma az Amniote Editions-szel együtt, ez a szexi gyöngyszem Mac Declos-tól az első körös számok közül a kedvencem.

DJ Gigola x X-Coast – Ich Bin Ready (DJ Gigola Version)

Mióta elkezdtem játszani, azóta kísérem végig DJ Gigola munkásságát. Állandóan lenyűgöz nem csak a tehetsége, de a szerénysége és elkötelezettsége is, amiről volt szerencsém megbizonyosodni pár hete a Turbinában, ahol dumáltunk végre kicsit, és igazi arany lélek <3

Amadeezy – She’s A Freak

Ha electro, akkor Mell G mellett Amadeezy az, aki először eszembe jut. A kemény basszusok számainak még több energiát adnak, így teremtve tökéletes ghettotechet, amit imádok kiállásokként játszani.

Odymel – Even Sven

Ezt a számot azért választottam, mert azt a metszetet mutatja be, ami gyönyörűen tud létrejönni groovy techno és trance között.

Juicy Selekta – Shoot To Kill

Ebben a számban a Prodigy sample felhasználása egyezerűen csodálatos, garantált az ugrabugra, amint meghallod.

Manni Dee x River Moon- Hot

Manni Dee az a producer, aki valahogy mindig meg tud lepni a legpozitívabb módon, trackjei diverzitása és energiája miatt az egyik kedvenc zeneszerzőm.

Morgan Bitters – Wayo Tool

Ezt a trekket csak úgy hívom, hogy az ultimate kedv csináló – bármikor is játszottam, a közönség mindig az elejétől a végéig énekelte.

High Fidelity – Outta My Mind

Egy újabb, gyorsabb electro track erős vokállal. Személy szerint szett közepén szeretem a legjobban játszani, energikus előremutatás, hogy mi vár még ránk a szett végéig.

Etienne Nogues – Virtual Racing

Ha nyár vége felé hallottatok bárhol zenélni, ez a csoda darab biztosan ismerős, többször zártam vele ugyanis. Nekem ez az abszolút felszabadító lezárás érzését adja, a lehető legpozitívabb energiákkal.

MCR-T – Blow My High

MCR-T Gigola után a másik kedvencem a Live From Earth-ből, valamelyik számát mindenképp bele szerettem volna tenni a 12 közé, ezzel leróva tiszteletem a diverz munkássága (MC, producer, DJ) iránt.

Nakrasia-t itt tudjátok követni Facebookon, itt meg Instán.

FOLLOW 4 FOLLOW 4 FOLLOW:

Published September 29, 2023.