Electronic Beats Hungary

12 peaktime bulidinamit Lautól

Tóth Laura a magyarországi villanyzenei élet mára egyik legkedveltebb alakja, hogy mást ne mondjunk, a nemrég lezajlott Kolorádó Fesztiválon három különböző minőségben is megjelent, lájvozástól a workshopig. Itt az ő tucatja.

Galactic Jackson, a LavaLavás Tolo és az acid nagy barátja, Mankind után az egyre izmosabb hazai női underground divízió mindig keményen odarakó bástyáját, a Wave Twins megszűnése után már önállóan élőző, Abletonhoz egyébként először tíz évvel ezelőtt hozzányúló LAU-t kértük meg, ugyan már fejtse fel nekünk a raverobbantó ízlésének legfelső héjait. Itt van, ami lapult alattuk, tizenkettő aktuálisan kedvenc banger!

Clouds – Another Day

A Sharp Like A Razor EP nagyot ment az elmúlt hónapok bulijain, és ez az egy track különösen hozzám nőtt:

Special Request – Farenheit 451

Az egész album egy hatalmasat durranó bomba, nekem eddig az idei év legjobbja. Szó se róla, mondjuk eddig is imádtam a Special Requestet, és ebből a szokásomból úgy tűnik, ezután sem engedek:

Mani Festo – Concorde II

Ez a szaratós basszus mindent visz! A Borai & Denham Audio első Club Glow válogatása már tavaly is nagy hatást gyakorolt rám, de azóta még jobban elmélyültem a UK warehouse vibeokba.

Ghetto 25 – Sport Club (Eric Cantona mix)

Sokan tudják rólam, hogy egy igazi gengszter vagyok, így a ghettotechnó a véremben csörgedezik, a Ghetto 25 pedig egy különösen állat francia duó, akikre mind DJ, mind producer erdemes lesz figyelni.

Dj Gigola & Kev Koko – Ibiza 2007

A Fjaakból kivált Kev Koko es DJ Gigola csodálatos közös EP-je nagy fav lett. Mert nem csak a brék meg a technó, hanem egy finom kis trance is mindig jöhet, egészségünkre!

Tzusing & Hodge – Electrolytes

Nagyon sejtelmes, törzsi, vad, elementáris. Akér vért inni is ér rá, de azért nekem a Tubi jobban csúszik.

J. Tijn – Wu Is For The Children

Ezt egy szolid technó albumnak tartom, go to-választás, hogy azt a sok breaket, amit manapság be akarok mutatni a közönségnek, végre megtörjem egy kis négynegyeddel:

Panic Dispenser – Pncdspnsr

Szintén egy egészségesen elvadult trekk, semmit nem tudok a srácokrol, de nincs pánik, ha ez a szám lemegy.

Trashman – Cosmotrash (Lenny Dee Mix)

Megint csak a rave vibe, elnézést nem kérek! A tökéletes hajnali darab.

Dj Speedsick Dance with the Devil

Bónusz krézi track, nagyon adom manapság a magas BPM-et, klipp is ott van a szeren.

Nene H – Retto

Ez is egy elég egyszerű technó, de mégis olyan ösztönszerűen felrúgó ereje van, mintha csak egy éjjeli erdei rave-re írta volna Nene. Biztos velem lesz mostanság egy csomó szettben!

CT Kidobó – El Angel Exterminador

Extrafriss magyar megjelenés, a tánczene es a művészet határán egyensúlyozva. Ő hamarosan amúgy is mindenki kedvenc magyar DJ-e lesz!

Published July 10, 2019. Words by Unger András.