Electronic Beats Hungary

Dtnb 12 kedvenc parkettafelhajtó trekkje

Időről-időre felkérdezünk egy hazai dj-t: mutasson be pont tizenkét szeretett zenét valamilyen témában (miközben tudjuk persze, hogy ezeken kívül mindenkinek sokszáz másik favoritja van még, szóval nehezebb a feladat, mint az elsőre látszik), és mondjon róluk pár szót, hátha valakinek megjön a kedve frissíteni a playlistjeit. Sorozatunkban eddig szerepelt már Galactic Jackson, Tolo, Mankind, Lau, CT Kidobó, Po:tiAurinAIWA, SikztahYinna, Vedat, Soundbank, Detective Kelly, Adx, Bergi, Siaga, az OMOH, SubotageAGA2LSwitch Nollie, a Küss Mich, a Super Italo Hungary szervezői, a CRIME-fiúk és az újgenerációs AND/OR, ők mind beletúrtak már a virtuális lemeztáskába gyöngyszemekért.

Célkeresztünk közepébe most dntb Dorka került, aki először 2018-ban bukkant fel LAU workshopján, hogy onnnan aztán megállíthatatlanul hajtsa szenvedélye a jobbnál erősebb bulik pultjaiba, időközben pedig már saját sorozata, a Nice is útjára indult. Dorka lelkes, kedves, és füle is van kettő is, gondoltuk, rákérdezünk, idén nyáron mik működtek neki a legjobban a danceflooron, dancefloorokon.

A szót is átadjuk neki!

Moscow Legend x Gunam – Let’s Dance

Kezdhetnénk ezzel szerintem, hehe, ugyanis többen is elkérték az ID-ját. Izgi zene, pörgettem rögtön, amint kiadták.

H.Mess – Aventis

Idén volt lehetőségem játszani a Szigeten, és amikor ezt a zenét kevertem fel, az egész tánctér megvadult, annyira elkezdtek ugrálva táncolni-taposni az emberek, hogy elvileg az egyik szervező srác még meg is ijedt, hogy mi lesz a színpaddal 😀

Janein – Flyby

Ezt a zenét sem szoktam lekeverni a vége előtt, nagyon szépen felépített groove-ja viszi szépen az embereket minden alkalommal.

SCRAAATCH – Don’t Talk To Me (Bjarki Pandemix)

Hát igen, erre pedig pont így reagálnak az emberek, ahogyan az a vokálban is elhangzik 👹

Yanamaste  – Waltz

Yanamaste zenéi mindig betalálnak – nem csak nálam, legutóbb erre a trekkjére irgalmatlan vadulás indult meg előttem.

BLK – Solid Brick

Ezzzz hatalmas kedvencem lett, van benne minden, a tánctérre gyakorolt hatása never disappoints:

Vinicius Honorio – Just Another Acid Track

Ez az egész release nagyon jó lett, ez a zene pedig különösen jól működik, főleg, hogy az egyik személyes kedvenc vokálom is elcsíphető benne:

Mauro Picotto – Freetown

Olyan húzás van ebben a zenében, hogy az csak na, zseni az egész, nehéz lenne ellenállni. És egy húsz évvel ezelőtti produkcióról van szó!

Bianca Oblivion – Respire

Ezek a törzsi hangzások valahogy mindig nagyon be tudják indítani a bulit.

Krokodil – Kops Are Komin

Egyszer direkt akkor kevertem fel ezt a trekket, amikor éppen ott voltak a rendőrök a buliban, jópofa volt így tátogni a szöveget. Körülbelül a szám felénél mentek el, a hangulat pedig így is végig bomba volt:

Ryan James Ford – Laugh Now Cry Later

Heavy track, itt mindig van giga ünneplés kiállások előtt és után is:

Dagga x Manao – Screw Up

Legutóbbi szettemnél erről készült a legtöbb videó, így nem csak élőben, hanem utólag is kaptam rá rengeteg pozitív reakciót 🖤

Kövess minket mindenhol:

Published August 25, 2022.