Electronic Beats Hungary

12 hot trekk Maron lemeztáskájából, amik már megbúgatták az első sorokat

Időről-időre megkérünk egy hazai DJ-t vagy producert, hogy válogasson össze tizenkét aktuális kedvenc számot, és írjon róla pár szót, hátha valaki megtalálja köztük új kedvencét. Sorozatunkban eddig szerepelt már Galactic Jackson, Tolo, Mankind, Lau, CT Kidobó, Po:tiAurinAIWA, SikztahYinna, Vedat, Soundbank, Detective Kelly, Adx, Bergi, Siaga, a sajnos időközben már megszűnt OMOH, SubotageAGA2LSwitch Nollie, a Küss Mich, a Super Italo Hungary szervezői, a CRIME-fiúk, az újgenerációs AND/OR és dtnb., a HESSZ-es srácok, Indirect Movement, DJ Crimson, Jaffa SurfaDJ Reload és az újgenerációs Nacrasia – ők mind kiválogatták az akkori tucatot.

Ezúttal Maront kértük fel, aki az elmúlt pár évben jelent meg a színtéren, mint dj, rögtön vinylről nyomva, nem is csoda, hogy már bejárta az Alkotótábort, A38-at, LÄRMet, Toldit, Turbinát, Gólyát, Pontoont. Lelkesedésének nagyságával csak lemezeinek széles skálája versenyez, amik között rotyogó acid éppúgy helyet foglal, mint az öntörvényű elektró, a könnyed house vagy a napfényzongorás disco – elhivatottsága pedig mára a legendás Lick The Click! sorozat rezidenciájáig repítette. Lássuk, mi mindent ajánl a playlistjeinkbe, övé a szó:

Person Of Interest – In Vitro

A L.I.E.S. kiadón megjelent, egyik kedvenc sötétebb, már-már kísértetiesebb elektró trekkem. Sok időbe telt, mire megszereztem, de teljesen megérte.

Schatrax – Mispent Years

Nem is olyan régen vettem észre, hogy hiába játszom minden második house szettemben valamilyen Schatrax számot, mégis elfelejtettem ezt az örök klasszikust Discogsra felvinni. Josh Brent itt fixen előhozza belőled a nosztalgiát.

Zoltan Solomon – Jerky

Berlini megmenés után született jó kis koszos dub, forrón tálalva.

Butric – Balam

Butch & Villalobos full analóg, acid minimal szerelemgyereke. Kellemes 14 perc egy jó nagykörúti bicózáshoz az izgalmak kedvéért. Kár, hogy nincs meg.

Kastil – Translucent

Ha már a koszos dolgoknál jártunk, akkor jó szívvel mondom, hogy emellett sem lehet elmenni. Spanyol eleganciával ad egy jó drive-ot a szettnek, elég komolyat durrantott az Aetherben.

Nimbus – Vector

Carhartt által szponzorál lemez, vagy mi? Igen, tényleg rajta van a címkén. Nagyon szeretem a deep, álom-szerű hangzását, de amikor bejön a basszus, kicsit én is elfolyok a dj pultban. 😀

Marko East, Jordi Chu – Go Kart

Ah, nem is tudom, mit mondjak erről a trekkről, akkora. 🙂 Megnyílt az acidescsap, acid minden mennyiségben, acidet a népnek, Acid++++! Nem sajnálták.

Júlio Cruz – All The Way

Szintis B2 az egyik kedvenc labelemről.

G-Man – El Jem

Túl sok jó Gez Varley szám van, alig tudtam választani, hogy melyik kerüljön fel erre a listára, de végül ez nyert, mert erre mindig meg tudok mozdulgatni, akármilyen fáradt is vagyok.

Jonas Friedlich – Gizzea

Ez a zene tested-lelked felrázza, ha a subok előtt táncikálsz.

SES – Dumbiedykes

Silly goofy garage trekk aww.

Microwave Prince – Deathcounter

Zárásként pedig! Erre a számra egy olyan klipet képzelek el, hogy éppen megyünk be egy jó kis sötét klubba a barátnőimmel (RIP Lärm), és pont akkor érünk be, amikor a cinek és a stroboszkópok holdjai együttállnak. Totál nagy megőrülés.

FOLLOW 4 FOLLOW 4 FOLLOW:

Published November 06, 2023.