Electronic Beats Hungary

Magyar háztartásba magyar mixet! Isu, Daniel Ban, SuperItalo, Man + Machine, Pálma szórakoztató műsorai

Friss keverékek hazai kezek által? Itt van öt az elmúlt napokból-hetekből, mindenféle hangulathoz. Enjoy!

A méltán elismert Alkotótábor core főszervezői csapatának egyharmada, Isu az egyik augusztusi Sunburstre még visszahívta a jóformán hibaképtelen Pablo Bolivart, de előtte még hőmérsékletbe hozta a táncteret egy finom, légies, dubos szelekcióval. Ezt most már visszanézhetjük, hallgathatjuk:

A SuperItalo páros (ami egyébként két ismert hazai zenei újságírót takar, akik extra érzelmeket táplálnak a nevükben foglalt műfaj irányába) egyszer már szerepelt nálunk a tizenkettes sorozatunkban, akkor bemutattak egy tucat zenét, amik örökre megváltoztatták a tánczene irányát – most pedig egy mixszel jelentkeztek. 100% olasz italo-house, tehát nem diszkó, hahó, cserébe viszont príma mulatság lehet vele lekísérni a vénasszonyok nyarai naplementét, amíg van olyan:

“Lassan 20 éve zenélek, de bátran állíthatom, hogy életem legjobb szettje volt” – írta a Pure Lustos Daniel Ban a műsorról, amit idén Ozorán kanyarított a Főzőligetben, ahol emberek főzni szoktak. Nos, erre valóban biztosan hamarabb felforrt a kuszkusz vize:

“Pálma szeret rádiót hallgatni és a pisztáciás fagyi a gyengéje. Többedmagával viszi a Takk-R rádiót, havi rendszerességgel szerkeszti a Soma Blues c. műsort a Radio Kapitał-on” – szólt (meglepő módon) Pálma biója az INOTA Fesztivál oldalán, ahol szombat délelőttre kapta meg azt a feladatot, hogy a péntek estéről maradó tömeget elszórakoztassa a Liget helyszínén afterilag. Ez a kísérletezést sem mellőző egyveleg jött ki a cső végén:

Aki viszont mégis úgy döntene, hogy mit neki fáradt napfény és otthoni hátradőlések egy fergeteg nyár után, ő inkább a frissen bebikázódó klubszezonra hentelné össze a hangulatát, annak itt van Man + Machine gyárias keveréke, amit a szlovákiai OLAM platform számára készített:

Kellemes hallgatózást, bombasztikus koraőszt kívánok, kívánunk!

(Szavak: Unger András)

Follow 4 follow 4 follow:

Published September 26, 2023.