Electronic Beats Hungary

Pablo Bolivar 12 kedvence, amikkel már elvarázsolta az Alkotótábor vasárnap reggeleit

Van ez a cikksorozatunk, amiben felkérdezünk egy kiválasztott hazai dj-t, hogy mutasson be tizenkét szeretett zenét egy adott téma mentén, és mondjon ezekről pár szót, hátha valakinek megjön a kedve frissíteni a playlistjeit. Sorozatunkban eddig szerepelt már Galactic Jackson, Tolo, Mankind, Lau, CT Kidobó, Po:tiAurinAIWA, SikztahYinna, Vedat, Soundbank, Detective Kelly, Adx, Bergi, Siaga, a sajnos időközben már megszűnt OMOH, SubotageAGA2LSwitch Nollie, a Küss Mich, a Super Italo Hungary szervezői, a CRIME-fiúk, az újgenerációs AND/OR és dtnb., a HESSZ-es srácok, Indirect Movement, DJ Crimson és Jaffa Surfa – ők mind beletúrtak már a virtuális lemezesszatyorba gyöngyszemekért.

Most azonban a széria fennállása óta először egy külföldi archoz nyúlunk – ahhoz, aki hosszú évek óta felel az ország elsőszámú minimál-orientációjú (de persze már számos egyéb műfajnak, elektrótól az EBM-ig teret engedő) családias kisfesztiváljának, az Alkotótábornak az utolsó napi, jellemzően 4-5-6 órás levezetéséért. Pablót arra kértük, mutasson be pár örök favoritot, amik közül néhány akár idén, a huszadik ünnepi kempen is felcsendülhet. Az ő szavai következnek.

Emlékszem, az egyik Alkotótáboros vasárnapomat ezzel a varázslatos számmal zártam, ennek is az első részével, és a reakció egészen váratlan volt, sosem felejtem azt az energiát a tánctéren.

Pablo Bolivar – Otherwise

Ezt a számot játszottam már a tábor különböző kiadásaiban, és minden alkalommal különleges reakciókat kaptam vissza a közönségtől, imádom. Evidens, hogy még többször is fogom játszani!

Rhythm & Sound – Mango Drive

Emlékszem, hogy az egyik évben ezzel a remekművel kezdtem, és nagyon lassan, dubosan meghipnotizálódtunk mindannyian. Micsoda emlék!

Alexander Kowalski – All I Got To Know

Ez abban az évben került a lejátszóra, amikor félreértettem, hogy pontosan mikor is kell zárnom a szettem, és még egy órát rá kellett dobnom. A gyűjteményemben kotorászva megtaláltam ezt az erőteljes Kowalskyt, amit nagyon régen játszottam – de újfent működött.

The Prodigy – Firestarter

Emlékszem, hogy az első Alkotós vasárnapomat ezzel az epikus dallal zártam. Akkor egy hét órás szettre lettem felkérve, és ez himnusz lett a műsor csúcsa.

AUX 88 – My Aux Mind (Egyptian Lover Remix)

Gyilkos groove és energia! Ez is az extra záróóra évében került a szórásba.

The Chemical Brothers – Out of Control

Ezzel zártam tavaly, és amúgy alig vártam, hogy felrakjam Virágospusztán.

Kenton Slash Demon – TT

Ezt a számot a különlegessége miatt nem játszom túl gyakran, de az Alkotótábor közönsége nagyon értékelte 🙂

Scratch Massive – Silence (Inaqui Marin Remix)

Ez egy régi szám Iñaqui barátomtól, amit nem hagytam még elkószálni a gyűjteményemből. Nemrég úgy döntöttem, hogy felteszem, és sokan érdeklődtek is utána, hogy mi volt ez. Egy időtlen felvétel, ami tökéletesen illik napjaink korszelleméhez.

B.B.E. – Flash

Az egyik gyökerem a trance, és időről-időre szeretek ilyen himnuszokat beilleszteni a szelekciómba. Ezt természetesen mínusz 8-on játszottam, hehe…

3ST vs. Dash – U Know

Az egyik kedvenc techno számom, szeretem nagyon lassan játszani, elképesztő energiák fűtenek benne.

Pablo Bolivar – Dahnser

Ez minden alkalommal működik, és az emberek fel is ismerik. Talán mondhatom, hogy az egyik slágerem.

Július 5. szerdától indul a huszadik jubileumi Alkotótábor, itt lehet jelezni a szíves részvételt, itt pedig jegyet vásárolni rá.

Szociális bekövetések:

Published July 04, 2023.