Electronic Beats Hungary

Nézd meg a Hello Wood x Katttarzis kráterbuli helyszínét, miközben Vedat zenél neked

Ez a cikk tavalyi, de a helyszínt szuperül megvillantja, főleg hogy idén, 2024-ben is is lesz KRÁTER Fesztivál, azt pedig egy warmup buli vezeti fel június 1-jén a TURBINÁBAN!

Egymást érik az izgibbnél izgibb helyszínes bulik már a Balaton közvetlen közelében is, köztük a legújabb versenyzővel: a fát a legsokoldalúbb anyagok királyaként ünneplő, és erre alapozva évek óta kreatív alkotótábort szervező Hello Wood, vaalmint a különleges bulik megkerülhetetlen képviselője, a Katttarzis állt össze, hogy július 14-15 között grúvokkal és másfél tucat fellépővel pakolja tele a helyenként marsbéli tájnak is beillő zalahalápi bazaltbányát.

Ezt megelőlegzendő beküldték a helyszínre a Kattt-rezidens Vedat Akdagot, fedezze fel azt a maga önazonos módján: két CDJ-vel és egy mixerrel. Mindennek a vége egy videós mix lett, amiből megismerhetjük az elvadultan jó lokációt, miközben bedurran a vádlink a rugótól:

Mi is jól ismerjük egyébként a környék adottságait, két éve Palms Traxet utaztattuk Salföldre egy teltházas csörte kedvéért, augusztus végén pedig a várva-várt első INOTA Fesztivál szabadtéri színpada viseli majd a Telekom Electronic Beats nevét. Ennek már a napi bontása is publikus, és érdemes sietni a jegyvásárlással, mert most még jóárasítva lehet hozzájuk jutni.

További kellemes programokra vadásznál? Irány a Telekom Spots, az ország legáramvonalasabb új programajánló oldala!

Follow 4 follow 4 jó dolgokért:

Published June 17, 2023.