Electronic Beats Hungary

Kornél Kovács új albuma azokról a helyekről szól, ahol a DJ-k sokat tartózkodnak, és nem a klub az

Köszönjük, hogy lekattintottad a címet, hogy felfedhessük neked a rejtélyt: a magyar szülőktől származó 1985-ös születésű, itthon is kedvelt stockholmi zenebáró lelki szemei előtt a szállodák lebegtek, amikor új lemezét írta.

Többek között azért, mert amikor haverok aludtak nála, ő viccből az ezeken a helyeken látott házirendek idióta remixét, vicces változatát véste fel nekik egy szelet papírra.

A Hotel Koko október 14-én jelenik meg saját kiadójánál, a Studio Barnhusnál, és a popzenétől a UK garage-on át a dzsungelig sok mindenbe tövig belenyúl, illetve közreműködik rajta Aluna az AlunaGeorge-ból (ez a treki már nyilvános, klip is jár hozzá, csévélj le hozzá) , Niclas Skagstedt jazz-zenész, MishCatt és Kamohelo az Off The Meds-ből.

“Azt akartam, hogy az album középpontjában egy fiktív, álomszerű hely álljon. Szerintem minden hotelben, a legzüllöttebbtől a legluxibbig, van valami fantázia és misztikum”

– mondta az anyagról Kovács, aki ha Magyarországra látogat, azt jellemzően a LavaLava munkaközösség meghívására teszi.

Szerencsére Kornél most sem rázza le magáról a gyökereit, és szokásához hűen ismét jön egy magyar számcímmel – ahogy korábban volt már Szív utca, Szombat, Szikra, de még Szamár is, az újabb azonos kezdőbetűvel bíró trekk a Szörp lesz.

Várós!

Bekövetési platformok:

Published August 25, 2022.