Electronic Beats Hungary
Music

Újabb súlyos zenékkel jelentkezett Burial

The Buggal közösen.

Talán nincs még egy olyan elektronikus zenei producer, aki olyan hosszan képes lett volna fenntartani az enigmatikus, tűnékeny, rejtélyes karakter látszatát (?), mint Burial. Pedig a nevét már tudjuk, és fotó is van róla, igaz, az elmúlt tizenöt évben legfeljebb két különbözőt láttunk csak, főleg azt, amelyiket mi most itt feljebb is beraktunk. Egyesek felfedezni vélték ebben a James Blake-es Boiler Roomban is a jobb sarokban, fekete kapucniban, de ezen túl Burial maradt az az interjút alig adó, visszahúzódó, a dubstepnek új dimenziókat kölcsönző figura, aminek megismertük (azaz nem ismertük meg).

Talán ennek is köszönhető, hogy minden egyes új megjelenése komoly hírértéket képvisel az underground zenepiacon, és írjuk meg ezért mi is, hogy tessék, itt a Kevin Martinnal, azaz a The Buggal közös két friss trekkje:

Nem ez az első alkalom, hogy összeállnak, Flame 1 néven már bemutattak két elképesztően nehéz, vészjóslóan apokaliptikus dalt 2018-ban, most pedig Flame 2-ként vezetnek tovább minket a kietlen, ember nem látta tájakon.

Ha pedig te ezen túlmenően sem nyári slágerekre vágysz, hanem sötétebb, kísérletezőbb tételekre, akkor ajánljuk a 2019 legjobb zenéit felvonultató Spotify-playlistjeink közül az XPERIMENTING címűt!

Loading...