Electronic Beats Hungary
Music

Daniel Avery új albumának minden trekkjéhez mellékelt egy videót

Ne csak hallgasd, nézd is közben!

Jó dolog az úgynevezett vizuál album, kár, hogy ennyire kevesen élnek vele. Most viszont él vele az ember, aki arról vált híressé, hogy már 2013-as debütalbumát (Drone Logic) is telepakolta instant klasszikusokkal, amik úgy voltak sötétek, hogy nem nyomasztottak, úgy voltak fogósak, hogy nem hatásvadász kliséket alkalmaztak – épületes zenei vonalvezetését aztán folytatta öt évvel későbbi még stabilabb nagylemezén, a Song For Alphán, most meg itt a legfrissebb menet, a június utolsó napjaiban kijött Love + Light, emberünk harmadik saját szerzői albuma (közben volt még egy közös, szintén kihagyásra nem méltó lemezcsoda Alessandro Cortinivel közösen).

Az ausztrál dizájner, Greg Hodgson pedig minden egyes számhoz passzintott egy azzal együtt lélegző absztrakt táncot, amivel a legjobban akkor járunk, ha kirakjuk egy minél nagyobb képernyőre, és úgy süppedünk bele ebbe a szintén közel tökéletes hangzóanyagba, ami a felnőtt klubzene és a télies ambientek között váltogat.

Itt lehet indítani az albumot, no para, megy tovább, ez nem csak egyetlen tétel, hanem az összes videót tartalmazó YouTube-playlist:

Loading...