Electronic Beats Hungary

2019 legjobb zenéi: kövesd az egész évben frissülő playlistjeinket!

Hogy ne maradj le róluk.

A tavalyi év végén száztrekkes playlisttel búcsúztattuk 2018-at. Úgy gondoltuk, idén ideje emelni a lécet. Vagyis egyrészt már most, az év kezdetétől folyamatosan gyűjteni az általunk legjobbnak gondolt, mindenféle huszonegyedik századi könnyűzenét – másrészt pedig összeömlesztés helyett három különböző playlistbe válogatni ezeket, hogy mindig, mindenki az aktuális hangulatának megfelelő (és a Telekom Electronic Beats magyar szerkesztősége által rendszeresen frissített) szelekciót indíthassa el.

POPPING playlistünkben nevéből adódóan a befogadhatóbb, de mégis előremutató, tartalommal bíró számokat szortírozzuk, amiknek szerintünk szólnia kellene a rádiókban, és amiket egy kiadós strandolástól kezdve meló mellé, vagy utcán szaladgálásig bárhol be lehet iktatni a fülekbe:

CLUBBING playlistünkbe értelemszerűen azok a tételek kerülnek, amik izzítani tudják a talpunk alatt a talajt, amikre tudjuk dobálni a kezeinket egy péntekből szombatba hajló éjjelen. Ha eddig felmerült a kérdés, hogy mi szóljon wamupként a házibuliban, akkor mostantól nem fog:

Az XPERIMENTING playlist pedig minden, ami a keretek szétfeszítésével játszik: kísérleti elektronika, sújtó acid breakek, megbolondult technó, 2039-ből időutazott house, leftfield törzsi menetelések, bekategorizálhatatlan ufózenék.

Kövessétek be őket, kevesebb zene nem lesz bennük, csak több!

Ha egyébként korlátlanul szeretnéd használni a Spotify-t, az Apple Musicot, a Deezert és a Tidalt, szóval az összes jelentősebb zenestreaming szolgáltatást, akkor rendeld meg alig ezer forintért a Telekom Zene opciót a mobilodra itt (figyelem, a Zene opció csak a Telekom által biztosított mobilnetet tartalmazza, a zeneszolgáltatók havi díjait nem).

Published March 06, 2019. Words by Unger András.