Electronic Beats Hungary

2019 legjobb zenéi: kövesd az egész évben frissülő playlistjeinket!

Hogy ne maradj le róluk.

A tavalyi év végén száztrekkes playlisttel búcsúztattuk 2018-at. Úgy gondoltuk, idén ideje emelni a lécet. Vagyis egyrészt már most, az év kezdetétől folyamatosan gyűjteni az általunk legjobbnak gondolt, mindenféle huszonegyedik századi könnyűzenét – másrészt pedig összeömlesztés helyett három különböző playlistbe válogatni ezeket, hogy mindig, mindenki az aktuális hangulatának megfelelő (és a Telekom Electronic Beats magyar szerkesztősége által rendszeresen frissített) szelekciót indíthassa el.

POPPING playlistünkben nevéből adódóan a befogadhatóbb, de mégis előremutató, tartalommal bíró számokat szortírozzuk, amiknek szerintünk szólnia kellene a rádiókban, és amiket egy kiadós strandolástól kezdve meló mellé, vagy utcán szaladgálásig bárhol be lehet iktatni a fülekbe:

Click on the button to load the content from spotify.

Load content

CLUBBING playlistünkbe értelemszerűen azok a tételek kerülnek, amik izzítani tudják a talpunk alatt a talajt, amikre tudjuk dobálni a kezeinket egy péntekből szombatba hajló éjjelen. Ha eddig felmerült a kérdés, hogy mi szóljon wamupként a házibuliban, akkor mostantól nem fog:

Click on the button to load the content from spotify.

Load content

Az XPERIMENTING playlist pedig minden, ami a keretek szétfeszítésével játszik: kísérleti elektronika, sújtó acid breakek, megbolondult technó, 2039-ből időutazott house, leftfield törzsi menetelések, bekategorizálhatatlan ufózenék.

Click on the button to load the content from spotify.

Load content

Kövessétek be őket, kevesebb zene nem lesz bennük, csak több!

Ha egyébként korlátlanul szeretnéd használni a Spotify-t, az Apple Musicot, a Deezert és a Tidalt, szóval az összes jelentősebb zenestreaming szolgáltatást, akkor rendeld meg alig ezer forintért a Telekom Zene opciót a mobilodra itt (figyelem, a Zene opció csak a Telekom által biztosított mobilnetet tartalmazza, a zeneszolgáltatók havi díjait nem).

Published March 06, 2019. Words by Unger András.