Electronic Beats Hungary
Music

Búcsúzz velünk a nyártól a csordogáló Duna mellett csütörtökön, zenével és kiállítással!

Very special guest: a Nap lemenő korongja, élőben.

Szeptember 3-án csütörtökön nyílik az Art Collection Telekom tárlata a Ludwig Múzeumban. Erről annyit mindenképp érdemes tudni, hogy többségében kelet-európai gyökerekkel rendelkező művészek szerepelnek majd, akiknek munkái közvetlenül foglalkoznak olyan kiegyenlítetlen helyzetekkel, amik megoldása még sürgetőbb, mint akár csak egy évvel, egyúttal bizonyítékai annak, hogy az emberi kreativitás képes a valóság nehézségeinek erőteljes ellensúlyát képezni.

Bővebben a kiállításról itt lehet tájékozódni, viszont mi is kivesszük belőle a részünket a magunk módján, egy nyárzáró kísérőprogrammal.

Este hat után, a megnyitó idején már a válogatásunkra is felkerült Luvtoshima kezd egy live-val a LUMU első emeletén, őt követi a civilben főszerkesztőnkként dolgozó Ruenge mindenféle kontrasztos zenei kísérlettel dj-szettjében, egyúttal fel is lehet kérdezni őt korábbi nem tetsző, és későbbi necces cikkek miatt is.

Aztán a szabad ég alá vonulunk, ahol a marginális műfajokból örömmel halászgató Yinna, kíséri le G2V színképtípusú csillagunkat, a Napot a budai horizont mögé, majd a pszichedelikus szintibűvölésben utazó Meteo zenekar és az egyre magnetikusabb zenei előadásokat produkáló Analog Balaton zárja le hivatalosan is 2020 fura nyarát.

👉 Facebook-event itt, gyertek!

 

Loading...