Electronic Beats Hungary
Music

Így hangolódj a szombat délutáni tengerszemes streamünkre!

Mixek mindenkinek + szavak a hazai fellépőinktől.

Augusztus 15-én délután négytől a Telekom Electronic Beats kiköltözik a szabad ég alá, egy gyönyörű tengerszemhez (Facebook-event!), viszünk oda egy nagyon aktuális berlini-mexikói lemezlovast, pár kedves-lelkes ravert és persze rafinált hazai tehetségeket is, akik szintén a mixer mögé és a kamera elé állnak. Utóbbiakkal lehet most a délutáni élő videostream előtt warmupolni kicsit, és még egy-egy gondolatot is kiszedtünk belőlük!

Route8: “Ez lesz az első live-om már majdnem két év szünet után, szóval that’s epic. Minimál hardweres technó lesz, némi Uruguay-os vájbbal felhozva, azt élem mostanában.” Itt az alteregójával lájvozott a LÄRM podcastjében:

Hexcode: “Igazából elég széles a skála, amin mozgok: hardcore, industrial, hardtechno. A másik oldalon pedig nagyon sok trance. Tízből kilencszer feszes tempón játszom, illetve mindig törekszem arra, hogy jelentése is legyen a szettemnek. Ez a TEB stream nagyon jó lehetőség lesz arra, hogy a klub hangzásom mellett valami mást is mutassak a közönségnek. Természetesen ide is be fog férni pár keményebb track, de egészen más megközelítésben.”

CT Kidobó: “jön a brék 🌚🌚🌚🌚🌚”

👉 Itt lehet majd indítani a streamet:

Loading...