Electronic Beats Hungary
Music

TEB hírhozam: Sophie remixalbum, friss Thom Yorke és Helena Hauff göncök, Âme-t remixelt Marcel Dettmann

Bár a hét híre mindenképpen az őszi Telekom Electronic Beats Festival, történt azért sok más is, mondjuk is.

  • Az avant-pop meghatározó karaktere, Sophie (nyitóképünkön) kirakta új, kétrészes remixalbumát a YouTube-ra, teljes egészében, itt lejjebb indítható is. A hanganyag kapcsán extraság, hogy fizikai formájában egy egyedi tervezésű női kézitáskában jelent meg, mindössze száz darabban. Ezt viszont korlátlanul teheti a fülébe mindenki:
  • És akkor maradjunk még a kíséretező nők ragyogó divíziójában, mert a Brazíliából Amszterdamon át Londonig jutó LYZZA olyanokat boronált össze egy remix EP-re, mint Laurel Halo, Varg, Nkisi, BADSISTA és Wilson Phoenix. 2018-as lemezét cincálják meg ezek a remek emberek, augusztus végén jön majd, teaser:
  • És ha még ez sem volna elég, Helena Hauff is érkezik egy új EP-vel Living With Ants címmel, nyilvánvalóan érdes tételekkel, viszont csak vinylen.
  • Thom Yorke, akinek az új szólólemeze kapcsán nemrég írtunk egy hosszabbat, kihozott egy remix EP-t az ANIMA egyik csúcspillanatának számító Not The Newsból, olyan remixerekkel, mint Mark Pritchard, Clark és a Equiknoxx.
  • Âme Dream House-ára ment rá Marcel Dettmann, Mano Le Tough, Solomun és Roman Flügel is, itt tessék belehallgatni:
Loading...