Electronic Beats Hungary
Music

Itt van 25 órányi mix, amit élőben vettek fel a lemeztúrók Mekkájában, az amszterdami Rush Hour-ban

A holland főváros már rég nem csak a büntetlen besztondulások és a vörös lámpák fellegvára, de Európa egyik legburjánzóbban virágzó elektronikus zenei kisközpontja is, amit legutóbb a Dekmantel Fesztiválos élményeink kapcsán is vadul emlegettünk.

Ennek a közösségnek pedig az egyik, ha nem a legtűzforróbb helyi szpotja a Rush Hour lemezbolt és kiadó, ami 1997-es alapítása óta a kontinens minden barázdabillegetője számára kihagyhatatlan go-to lemezparadicsom, ami mögött a vibráló amszterdami klubzenei életet ezer szállal mozgató kollektíva áll. Akik kitaláltak egy csinos koncepciót:

ha a városban prominens DJ jár, akkor megkérik, kotorjon bele a lemezesrekeszekbe, és a kiválasztott korongokból dobjon össze egy mixet ott helyben.

Szép misszió ez egy olyan világban, ahol sokan heteket készülnek egy-egy mix felvételére és matekozzák azt túl, de azért a tény, hogy Gilb’r-től Shanti Celeste-n át DJ Spinnáig nagy formátumok mentek bele a kihívásba, az sokat elárul a Rush Hour Store jelentőségéről. Is. Eddig huszonöt ilyen on-the-spot mix készült, mind jóképességű gyémántvadász szelektorokkal, úgyhogy ha valaki valami különleges mixügyi hallgatnivalót tenne a fülébe, nem mondjuk albumokat (pedig azok között is vannak csodák), az ezzel csak jól járhat.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Figyelem, az egyes mixek alatt a tracklistát is végig lehet nyálazni, ami hatalmas bónusz!

Ha pedig ezek után valaki nézne egy rövid dokut a barázdamániáról, crate diggingről, vinylfétisről, olyat, amiben egyszer sem tűnik fel CDJ-be illeszthető pendrive, annak javasoljuk anyaoldalunk alábbi anyagát:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...