Electronic Beats Hungary
Music

Romantikus magyar-olasz összeborulás a föld alól

Lassan felszisszenések széles körű előidézése nélkül kijelenthetjük, hogy a Dalmata Daniel kiadó megy előre itthon a legvadabbul a felszín alatt (lásd az egyik korábbi menésüket itt), olyan megjelenéseket hozva össze, hogy mi is csak pislogunk.

Nem elég, hogy a holland Betonkust és DJ Overdose lassan már a kiadóalapító Max Sinclair kebelbarátja, nem elég, hogy a 2017 nyarán kijött, az egyik legjobb hazai gépzenészként ismerhető Norwell által jegyzett ODD EP-t a német szcéna megkerülhetetlen figurája, Helena Hauff személyes kedvencének nevezte, de most, a hetes számú release-re

az olasz Teslasonicot nyerték meg maguknak, plusz egy remixet a híres elektró-óriás The Hackertől.

Akinek többek között ezt az opuszt is köszönhetjük, csak hogy nyomatékosítsuk, mekkora formátumról van szó. Na de vissza a dalmatás anyaghoz, annak a nyitószáma így hangzik, a képsorokat maga a producer úr ollózta össze:

A lemez hivatalosan július 13-án jelenik majd meg, természetesen a Dalmata Daniel vizuális agytrösztjének, Jani Daninak az artworkjével (lásd a nyitóképünkön). Aki pedig szívesen megünnepelné a megjelenést, az most szombaton megteheti a LÄRM-ben, ahol egy másik olasz vendég, a MinimalRome label társalapítója, Heinrich Dressel is jelen lesz egy élő műsorral. Plusz DJ Crimson és Galactic Jackson.

A Dalmata Danielt a Facebookon itt lehet megszeretgetni.

Loading...