7 ok, amiért nagyon örülünk, hogy a berlini-mexikói Lokier lesz a szombati streambulink vendége egy hegyi tónál

A SzpottoljOtthon következő adásában.

Szóval augusztus 15-én szombaton érdemes lesz a YouTube-ra tekerni, mert megint odaállítunk pár ritkaügyes karaktert a lemezlovas pultba, és közvetítjük is a műsort egy öt órán át tartó videóstreamben. Tesszük ezt mindennek tetejében egy pupillatágítóan gyönyörű észak-kelet-magyarországi tengerszemnél, ahova pár kedves klubber el is jöhet velünk, ha szeretne, és lesz olyan szerencsés, hogy kisorsoljuk – minden részletért irány a Facebook.

Extra vigadalmat okoz a lelkünkben, hogy az elektróherceg CT Kidobó, a feltörekvő Hexcode és az élő sajátzenés táncórával érkező Route 8 mellé leigazolhattuk Lokiert, a nemzetközi színtér reménységét, akiről most eláruljuk, miért nem lehet elmenni mellette zárt fülekkel.

Mert nem simán csak éjfekete, baljóslatú, mégis energiával kibélelt zenéket játszik…

Ez Lokier védjegye, sötétre meszelt postpunkos-gótos elemektől a gépházakban érlelt elektrón át a rozsdaillatú acidtechnóig húzódik a paletta, amibe sosem vegyülnek feleslegesen vidám színek. 🌚🌚🌚

…hanem mert nagy kattanása a horror és minden, ami kísérteties 👻

Ami gyerekkorára vezethető vissza: anyaoldalunknak korábban elmesélte, hogy a helyi videotékában mindig belopózott a kicsiktől elzárt szekcióba, ahol persze a véres-kaszabolós-szörnyes mozik sorakoztak, a mi leszel, ha nagy leszel-kérdésklasszikusra pedig egyből rávágta akkoriban, hogy egy kísértetházban dolgozna a legszívesebben. Ez végül nem történt meg, cserébe festegetett később – a bevallása szerint meglehetősen para dolgokat.

Mert olyan kiadók tartottak igényt a zenéire, mint a rotterdami Pinkman…

…és a Boysnoize Records:

Mert karrierjének elején háromszor is letessékelték mexikói színpadokról

Nem értették ugyanis azt, amit művel, hiszen a koktélkeringetős, slusszkulcspörgetős house-októl végtelenül messze áll. Szerencsére. Aztán Berlinben végül megértették, így ott is ragadt.

Mert itt & innen fog zenélni nekünk szombaton:

És mert hát lehet nem örülni valakinek, aki ilyen kedveset kommentel nekünk a vonatkozó instaposztra?

Lokierből még több fülbe rakható zenés-táncos készítmény a SoundCloudon, ti pedig itt csekkoljatok be az eventre, ha nem akartok semmi újságról lemaradni. Kezdés délután négykor, strandolók ne hagyják otthon a kékfogú magnót!