Electronic Beats Hungary
Music

Best of SPOTS programajánló: Verzió dokufilmfeszt, józanbuli a nyolcban, japán napok, trippelés a Moszkva téren

Idén berúgtuk a Budapest SPOTS program motorját: a Telekom Electronic Beats projektjében olyan fővárosi helyeket kutat fel, amik valamilyen jól körülhatárolható okból hozzájárulnak a főváros kulturális és közösségi pulzálásához. Ezekről a helyekről, és más, szintén jó helyekről, sőt, helyhez nem feltétlenül kötött rendezvényekről állítunk össze minden hét elején egy kisméretű programajánlót – ha esetleg még nem tudnád, hol találjon rád az éjszaka. Vagy akár már a nappal. Íme az eheti menü!

A legjobb, és tulajdonképpen egyetlen hazai emberi jogi dokumentumfilm-fesztivált iktatnád be a menetrendedbe? A héten kezdődik a Verzió idei etapja, azaz ma, kedden. Ha a nyitóra nem is mész el, érdemes feltúrni a teljes heti programot.

Budabeats-es jóestétkívánok a Kazinczy utcában? Szimpla Night Vibes az idei TEB fesztiválon kitűnő lemezbörzét rittyentő kiadó ősatyjaival, Gandharvával és Von Yodival.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Kelet-közép-európai koncertmaratonra szaladnál? Szerdán kezdődik a Budapest Showcase Hub, ahol mindig friss és jó előadókat lehet felfedezni a szomszédokból, meg néha kicsit messzebbről, Kijevtől Szlovéniáig és Romániától Észtországig. Itt írtunk bővebben arról, mire érdemes menni és miért. 

Sober party a Gólyában? Ilyen is lesz, nyilván nem függetlenül a száraz novembertől. Felkészül többek között a Kegytárgyas Feri és Holy Olga Tombola Showja, illetve egy józan kibeszélő open mic is. Szabad a józanság!

Milyen egy kreatív? Választ kapnál erre egy kiállításon a Madách tér közepén? Kovács Adél Free the Art – Kreatív Budapest című tárlata nem vállalkozik arra, hogy megkeresse a legmenőbb budapesti arcot vagy a legkúlabb helyet, csak bemutatja, milyen ma a város egy kreatív szemüvegén keresztül. Megnyitó itt és ekkor!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram’s privacy policy.
Learn more

Load post

Beható ismerkedés Japánnal? Nincs mese, Japán napok a Nagycsarnokban, az viszont van! Keddtől csütörtökig.

Dörzsölt, robotikus pénteki beröffenés? Amit DJ Overdose művelt a holland klubzenei színtéren, az legendaszámba megy. És most mehet végre a fülünkbe is, a LÄRM falai között, that’s right:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Törtekkel is kacérkodó este a földfelszín alatt pár méterrel? Anima Sound System dj-szett a kiskörúti Ambientben, S Olbrichttal és DJ Reloaddal kiegészülve, ugyancsak péntek.

Hiányolod az igazmondó dubstepet? A műfaj komoly megközelítői, a Dub Phase alászállnak az old schoolba. Warmup:

By loading the content from Mixcloud, you agree to Mixcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Puha technózás a Központban? Yass, please. Szombaton az Antifactory vintage ruhabolt kasszája mögül ismert Technokool Fanni szülinapozik, Kali és Alto Castello csatlakozik még be hozzá, kassza helyett most a keverő mögé.

Neo-pszichedelia a Moszkva tér mellett? Pont így, és pont szombat este. A fenti nyitófotón látható, mindig kellemes vörösben úszó Nemdebár zenei arculatát ezen a napon a Trippin’ Like We Do dj-kollektíva határozza meg hullámzó visszhangtengerrel és kaleidoszkópszerű űrszintikkel. Van nekik 17 órás playlistjük is, csak a hangulat meghozása okán:

Click on the button to load the content from spotify.

Load content

Loading...