Electronic Beats Hungary
Music

Best of SPOTS programajánló: újranyitó Központ, rágógumik megtapogatása latex kesztyűben, varázsgömb-trenszek

Hol kell elnyomni az eső uralmát? Eheti programok!

A közelmúltban bemutattuk a Budapest SPOTS programot, aminek a lényege, hogy feltár olyan szuper helyeket, amik valamilyen jól körülhatárolható okból hozzájárulnak a főváros kulturális és közösségi pulzálásához. Ezekről a helyekről, és más, szintén jó helyekről, sőt, helyhez nem feltétlenül kötött rendezvényekről állítunk össze minden hét elején egy kisméretű programajánlót – ha esetleg még nem tudnád, hol találjon rád az éjszaka. Vagy akár már a nappal. Pattanjunk is bele:

Újranyitó Közpi? Jó meglátás! A Madách erőtér meghatározó mágnese (ott fent Szabó R. János fotóján) most szerdán végre kinyit, teljesen újrarántott terekkel, fullos pincehelyiséggel, vegáknak és vegánoknak is kedvező menüvel, zeneileg pedig a Pizza Amore-srácokkal.

Budán maradnál szerdán? Hallgasd meg a Hyperspace-eken nevelkedett, de Ozoráig soha el nem jutó, viszont az Alkotótáborokban rendszeresen részt vevő Szovjet szettjét a Nemdebárban, ami ezen a napon Absztrakt Diszkóbárrá lényegül, és még Atomik is bekapcsolódik a szórásba.

Csütörtöki idegszálak plisszírozása? Ha kenyered a kísérletezés, akkor az EXILES-os Csernovszky Márton, azaz OOO műsorára ülj be a Skanzenklubba. Főleg, ha meg akarod tudni, mit akar jelenteni az eseményleírásban az, hogy “asztal alá tapasztott rágógumik ritmikus megtapogatása latex kesztyűben”!

Varázsgömb trenszek, sötét diszkók? A Toldinál messzebb ne is menjél talán, mert a Disko Oriente ott kap helyet, és nem máshol (és pénteken). Vendégek a Hard Fist kiadó főemberei, Cornelius Doctor és Tushen Raï!

Méltatlanul alulértékelt helyen alapozni minderre? Már fel is írhatod a to-do listára, mert DJ Johnny Drama pakolgat a Síp utcai Aperban. Vagy -ben.

Pszichedelikus, hipnotikus, feszes taposás kellene inkább? Helyszíned az A38, ahol Ace Ventura – nem a színész, hanem a goás – négy órás szettel utaztatja meg a pszichonautákat.

Kisléptékű basszusolás egy szubhajításnyira a Király utcától? Bergi és Siaga veszi hathatós kezelésbe a TELEP pultját ezen a szombaton, már kilenctől.

Warehouse-vibrációk Leedsből? A Designer Drums meghívására a LÄRMben borogatja szét a térdek kalácsát Jordon Saxton aka Viers, akinek olyan kiadók jelentetik meg súlyosabb portékáit, mint Len Faki FIGURE-je, a Mall Grab által jegyzett Steel City Dance Discs vagy éppen Tiga Turbója. Eléggé hot lesz!

Vasárnap egy nem feszengős divatbemutató? Korábbi EB.tv főszereplőnk, Tomcsányi Dóri egészen a Fővám téri Bálnáig halad, hogy annak gyomrában tárja a világ elé legújabb, 2020 tavaszi / nyári kollekcióját. Színekre számítsunk, ne is kevésre!

Loading...