Electronic Beats Hungary
Music

Best of SPOTS programajánló: újranyitó Központ, rágógumik megtapogatása latex kesztyűben, varázsgömb-trenszek

Hol kell elnyomni az eső uralmát? Eheti programok!

A közelmúltban bemutattuk a Budapest SPOTS programot, aminek a lényege, hogy feltár olyan szuper helyeket, amik valamilyen jól körülhatárolható okból hozzájárulnak a főváros kulturális és közösségi pulzálásához. Ezekről a helyekről, és más, szintén jó helyekről, sőt, helyhez nem feltétlenül kötött rendezvényekről állítunk össze minden hét elején egy kisméretű programajánlót – ha esetleg még nem tudnád, hol találjon rád az éjszaka. Vagy akár már a nappal. Pattanjunk is bele:

Újranyitó Közpi? Jó meglátás! A Madách erőtér meghatározó mágnese (ott fent Szabó R. János fotóján) most szerdán végre kinyit, teljesen újrarántott terekkel, fullos pincehelyiséggel, vegáknak és vegánoknak is kedvező menüvel, zeneileg pedig a Pizza Amore-srácokkal.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Budán maradnál szerdán? Hallgasd meg a Hyperspace-eken nevelkedett, de Ozoráig soha el nem jutó, viszont az Alkotótáborokban rendszeresen részt vevő Szovjet szettjét a Nemdebárban, ami ezen a napon Absztrakt Diszkóbárrá lényegül, és még Atomik is bekapcsolódik a szórásba.

Csütörtöki idegszálak plisszírozása? Ha kenyered a kísérletezés, akkor az EXILES-os Csernovszky Márton, azaz OOO műsorára ülj be a Skanzenklubba. Főleg, ha meg akarod tudni, mit akar jelenteni az eseményleírásban az, hogy “asztal alá tapasztott rágógumik ritmikus megtapogatása latex kesztyűben”!

Varázsgömb trenszek, sötét diszkók? A Toldinál messzebb ne is menjél talán, mert a Disko Oriente ott kap helyet, és nem máshol (és pénteken). Vendégek a Hard Fist kiadó főemberei, Cornelius Doctor és Tushen Raï!

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Méltatlanul alulértékelt helyen alapozni minderre? Már fel is írhatod a to-do listára, mert DJ Johnny Drama pakolgat a Síp utcai Aperban. Vagy -ben.

Pszichedelikus, hipnotikus, feszes taposás kellene inkább? Helyszíned az A38, ahol Ace Ventura – nem a színész, hanem a goás – négy órás szettel utaztatja meg a pszichonautákat.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Kisléptékű basszusolás egy szubhajításnyira a Király utcától? Bergi és Siaga veszi hathatós kezelésbe a TELEP pultját ezen a szombaton, már kilenctől.

Warehouse-vibrációk Leedsből? A Designer Drums meghívására a LÄRMben borogatja szét a térdek kalácsát Jordon Saxton aka Viers, akinek olyan kiadók jelentetik meg súlyosabb portékáit, mint Len Faki FIGURE-je, a Mall Grab által jegyzett Steel City Dance Discs vagy éppen Tiga Turbója. Eléggé hot lesz!

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Vasárnap egy nem feszengős divatbemutató? Korábbi EB.tv főszereplőnk, Tomcsányi Dóri egészen a Fővám téri Bálnáig halad, hogy annak gyomrában tárja a világ elé legújabb, 2020 tavaszi / nyári kollekcióját. Színekre számítsunk, ne is kevésre!

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...