Electronic Beats Hungary
Music

Best of SPOTS programajánló: Budabeats csúcsbuli, Katlan Fesztivál, berlini magyarok szabadtéri ambientje

A közelmúltban bemutattuk a Night Embassy of Budapesttel közös SPOTS programunkat, aminek a kvintesszenciája, hogy feltár olyan szuper helyeket, amik valamilyen jól körülhatárolható okból hozzájárulnak a főváros kulturális és közösségi pulzálásához. Leginkább ezekből a helyekből – de rajtuk kívül adott esetben másokból is, amikből persze a jövőben szintén SPOT-ok válhatnak – mostantól minden hétfőn érkezünk egy kisméretű programajánlóval. Hétfő van, tehát most is így teszünk!

Nem tudod, mivel frissítsd a gyomrodat a héten? Ne menj messzebbre a Kelet Kávézónál, az egyik favorit Bartók Béla körúti szpotunknál, ők ugyanis ilyen elképesztéssel indítják el nekünk a dolgos munkanapokat – vagy a vakációt, kinek mit:

Kelet Kávézó és Galéria

Hideg uborkás sárgadinnyeleves (?) és rozmaringos gombaleves júliusi étlapunkról.

Keddi trappolás egy hajón? Ha a műfaj újhullámaira bólogatnál csípőből, akkor a Footshop és a Black Trap közös, TRIP hajós estéje lehet a célpontod a Batthyányi térnél, köztük Glxy-vel, Baba Azizzal és másokkal.

Lagúnatematikus kiállítás a belvárban? Kárándi Mónika a TELEPen nyitotta meg friss kiállítását, ami a lagúnák elszeparáltságát fogalmazza újra. Olvasni itt lehet róla bővebben, de inkább nézni kell! Július 18-ig.

Csütörtöki dunamenti egzotikus house-pöcögtetés, kuriózum külföldi vendéggel? A montreali Multi Culti kiadó által felfedezett Mytron & Ofofo páros a Budabeats kiadó jóvoltából a PONTOONon mutatja be, hogyan sugárzik fúziós klubzenés cuccaikból a törzsi, afrikai és közel-keleti szellem.

Semmi mást nem akarsz, csak sodró pszichedelikus trance-t és annak határterületeit? Akkor pénteken jó eséllyel megtalálhatsz majdnem mindenkit a Budapest Parkban, aki éppen ugyanerre áhítozik, Infected Mushroom lesz ugyanis, többek között.

Levegőnél is könnyebb sűrűségű, törteket sem elutasító hauzok? D Tiffany Kanadából gondoskodik az importról.

Technófókuszú hosszúhétvége egy vad helyszínen? Ha ez lebeg előtted, akkor jó eséllyel már tudsz a Tárnoki Kőfejtőbe szervezett Katlan Fesztiválról, de ha nem, akkor csak olvasd el a lineup külföldi néhány külföldi nevét, és csattanjon az állad az olvadozó aszfalton: UMEK, Etapp Kyle, SPFDJ, Terence Fixmer, Psyk, Cinthie – és még sokan mások. Mindez habkönnyű 48 órán át! Rendes rave lesz ez. Témába vágásunk: 10 trekkes útlevél a nagysebességű technóba az Intrepid Skin kiadófőnökétől, SPFDJ-től ✊?✊?✊?

Premier Club – Katlan Festival⁣ @ Tárnoki Kőfejtő 12-13…

Katlan Festival⁣ @ Tárnoki Kőfejtő 12-13 July ⁣ ?Line up: Umek ▪️Etapp Kyle ▪️Reinier Zonneveld (live) ▪️ ø [Phase] ▪️Shifted ▪️SPFDJ ▪️Suciu ▪️Schacke…

Vasárnap nem otthon ejtőznél, hanem az ég alatt? A Seaweed Sonntags, vagyis a Hínár Vasárnap Berlinben élő magyarok projektje, ami erre a hétvégére hazaköltözik, és csap egy kis chillt a Szabihídon. Számíts a kiszámíthatatlanra, azt mondják!

 

Loading...