Electronic Beats Hungary
Music

Best of SPOTS programajánló: Budabeats csúcsbuli, Katlan Fesztivál, berlini magyarok szabadtéri ambientje

A közelmúltban bemutattuk a Night Embassy of Budapesttel közös SPOTS programunkat, aminek a kvintesszenciája, hogy feltár olyan szuper helyeket, amik valamilyen jól körülhatárolható okból hozzájárulnak a főváros kulturális és közösségi pulzálásához. Leginkább ezekből a helyekből – de rajtuk kívül adott esetben másokból is, amikből persze a jövőben szintén SPOT-ok válhatnak – mostantól minden hétfőn érkezünk egy kisméretű programajánlóval. Hétfő van, tehát most is így teszünk!

Nem tudod, mivel frissítsd a gyomrodat a héten? Ne menj messzebbre a Kelet Kávézónál, az egyik favorit Bartók Béla körúti szpotunknál, ők ugyanis ilyen elképesztéssel indítják el nekünk a dolgos munkanapokat – vagy a vakációt, kinek mit:

Kelet Kávézó és Galéria

Hideg uborkás sárgadinnyeleves (?) és rozmaringos gombaleves júliusi étlapunkról.

Keddi trappolás egy hajón? Ha a műfaj újhullámaira bólogatnál csípőből, akkor a Footshop és a Black Trap közös, TRIP hajós estéje lehet a célpontod a Batthyányi térnél, köztük Glxy-vel, Baba Azizzal és másokkal.

Lagúnatematikus kiállítás a belvárban? Kárándi Mónika a TELEPen nyitotta meg friss kiállítását, ami a lagúnák elszeparáltságát fogalmazza újra. Olvasni itt lehet róla bővebben, de inkább nézni kell! Július 18-ig.

Csütörtöki dunamenti egzotikus house-pöcögtetés, kuriózum külföldi vendéggel? A montreali Multi Culti kiadó által felfedezett Mytron & Ofofo páros a Budabeats kiadó jóvoltából a PONTOONon mutatja be, hogyan sugárzik fúziós klubzenés cuccaikból a törzsi, afrikai és közel-keleti szellem.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Semmi mást nem akarsz, csak sodró pszichedelikus trance-t és annak határterületeit? Akkor pénteken jó eséllyel megtalálhatsz majdnem mindenkit a Budapest Parkban, aki éppen ugyanerre áhítozik, Infected Mushroom lesz ugyanis, többek között.

Levegőnél is könnyebb sűrűségű, törteket sem elutasító hauzok? D Tiffany Kanadából gondoskodik az importról.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Technófókuszú hosszúhétvége egy vad helyszínen? Ha ez lebeg előtted, akkor jó eséllyel már tudsz a Tárnoki Kőfejtőbe szervezett Katlan Fesztiválról, de ha nem, akkor csak olvasd el a lineup külföldi néhány külföldi nevét, és csattanjon az állad az olvadozó aszfalton: UMEK, Etapp Kyle, SPFDJ, Terence Fixmer, Psyk, Cinthie – és még sokan mások. Mindez habkönnyű 48 órán át! Rendes rave lesz ez. Témába vágásunk: 10 trekkes útlevél a nagysebességű technóba az Intrepid Skin kiadófőnökétől, SPFDJ-től ✊?✊?✊?

Premier Club – Katlan Festival⁣ @ Tárnoki Kőfejtő 12-13…

Katlan Festival⁣ @ Tárnoki Kőfejtő 12-13 July ⁣ ?Line up: Umek ▪️Etapp Kyle ▪️Reinier Zonneveld (live) ▪️ ø [Phase] ▪️Shifted ▪️SPFDJ ▪️Suciu ▪️Schacke…

Vasárnap nem otthon ejtőznél, hanem az ég alatt? A Seaweed Sonntags, vagyis a Hínár Vasárnap Berlinben élő magyarok projektje, ami erre a hétvégére hazaköltözik, és csap egy kis chillt a Szabihídon. Számíts a kiszámíthatatlanra, azt mondják!

 

Loading...