Electronic Beats Hungary
Music

Az új Bicep is nagyon szép lett, méltó régi nagy híréhez

Nem csillapodik a ravenosztalgia.

Atlas címmel jött ki a Ninja Tune-nál a belfasti születésű, de már Londonban székelő duó, a lelkes zenebloggerekből keresett producer-dj nagyágyúkká fejlődött Andy Ferguson és Matt McBriar friss alakítása. És mennyire jó, hogy kijött!

Lelkesedésünk bázisa a tény, hogy milyen ragyogóan tartják a folytonosságot a srácok, az új trekk akár bónuszként is felkerülhetett volna 2017-es, és most kijelentjük sallangok nélkül, tökéletes nagylemezükre, ami tele volt párás tekintetekre bazírozó, ölelkezős-kézfeldobós dalokkal. Ha valamiben ők egészen különleges szkillekkel rendelkeznek, akkor az a szívbemarkolászás és lélekemelés, miközben mégis mindvégig klubzenei keretek között maradunk. És ezt itt ismét nagyon nehéz nem szeretni:

Mindezt aláhúzza az is, amit mondtak az új trekkről, miszerint ez egy kísérlet arra, hogy összegezzék a legeufórikusabb pillanatokat, amiket az elmúlt két év turnéján átéltek. Éppen a legpozitívabb elmeállapotban zárták le a fellépéseiket, tele izgalommal, és bár ezek a momentumok már messze a hátuk mögött vannak,

“reméljük, hogy ez mindenkit kiránt kicsit abból a káoszból, ami most a világban uralkodik.”

Ha pedig mindenféle más zenével is szeretnél elszakadni, akkor ajánljuk figyelembe a 2020-as Spotify playlistjeinket, ahol négy különböző stílusban sorakoztatjuk fel az idei év legjobb számait, folyamatosan frissítve.

Loading...