Electronic Beats Hungary
Music

Az új Bicep is nagyon szép lett, méltó régi nagy híréhez

Nem csillapodik a ravenosztalgia.

Atlas címmel jött ki a Ninja Tune-nál a belfasti születésű, de már Londonban székelő duó, a lelkes zenebloggerekből keresett producer-dj nagyágyúkká fejlődött Andy Ferguson és Matt McBriar friss alakítása. És mennyire jó, hogy kijött!

Lelkesedésünk bázisa a tény, hogy milyen ragyogóan tartják a folytonosságot a srácok, az új trekk akár bónuszként is felkerülhetett volna 2017-es, és most kijelentjük sallangok nélkül, tökéletes nagylemezükre, ami tele volt párás tekintetekre bazírozó, ölelkezős-kézfeldobós dalokkal. Ha valamiben ők egészen különleges szkillekkel rendelkeznek, akkor az a szívbemarkolászás és lélekemelés, miközben mégis mindvégig klubzenei keretek között maradunk. És ezt itt ismét nagyon nehéz nem szeretni:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Mindezt aláhúzza az is, amit mondtak az új trekkről, miszerint ez egy kísérlet arra, hogy összegezzék a legeufórikusabb pillanatokat, amiket az elmúlt két év turnéján átéltek. Éppen a legpozitívabb elmeállapotban zárták le a fellépéseiket, tele izgalommal, és bár ezek a momentumok már messze a hátuk mögött vannak,

“reméljük, hogy ez mindenkit kiránt kicsit abból a káoszból, ami most a világban uralkodik.”

Ha pedig mindenféle más zenével is szeretnél elszakadni, akkor ajánljuk figyelembe a 2020-as Spotify playlistjeinket, ahol négy különböző stílusban sorakoztatjuk fel az idei év legjobb számait, folyamatosan frissítve.

Loading...