Electronic Beats Hungary

Hallgasd 2020 legjobb zenéit playlistjeinkben!

Amiket folyamatosan frissítünk, műfajok szerint.

Tavaly már bevált, hát miért is engednénk el a formulát? Idén is elkezdtünk összerakosgatni több különböző, műfaj szerinti lejátszási listát a Spotify-on 2020 jobb trekkjeiből, és az év végéig nem is hagyjuk parlagon őket, hanem gondoskodunk az állandó frissítésükről. Sőt, ha bekövetitek a Telekom Electronic Beats Hungaryt, akkor biztosak lehettek benne, hogy további tematikus playlistekkel is találkoztok majd. Nézzük, mi a menü idén!

POPPING playlistünkben nevéből adódóan a befogadhatóbb, de mégis előremutató, tartalommal bíró dalokat szortírozzuk, amiknek szerintünk szólnia kellene a rádiókban, és amiket bármilyen habkönnyű cselekvés mellé bármikor be lehet iktatni a fülekbe:

Click on the button to load the content from spotify.

Load content

CLUBBING NICE playlistünkbe azok a főleg house-orientációjú tételek kerülnek, amik izzítani tudják a talpunk alatt a talajt. Ha eddig felmerült a kérdés, hogy mivel indítsd a napod, vagy mivel warmupold fel a hangulatod, akkor ne is menj tovább:

Click on the button to load the content from spotify.

Load content

CLUBBING HARD playlistünk pedig azoknak szól, akik nem nice módon akarnak bulizni, hanem rögtön beleugranának az epicentrumba. Ide kerül minden, ami technó, és annak határterülete – lüktet, karcol, mélyre megy és földhöz csapdos:

Click on the button to load the content from spotify.

Load content

Az XPERIMENTING playlist pedig a keretek szétfeszítésének játszótere: kísérleti elektronika, sújtó acid breakek, megbolondult tánczene, 2039-ből időutazott hauz, leftfield törzsi menetelések, bekategorizálhatatlan ufózenék. Ha szeretsz kimászkálni a komfortzónádból, itt a play gomb megnyomásának helye:

Click on the button to load the content from spotify.

Load content

Kövessétek be őket, kevesebb zene nem lesz bennük, csak több!

Egyébként pedig ha korlátlanul szeretnéd használni a Spotify-t, az Apple Musicot, a Deezert és a Tidalt, szóval az összes jelentősebb zenestreaming szolgáltatást, akkor rendeld meg alig ezer forintért a Telekom Zene opciót a mobilodra itt (figyelem, a Zene opció csak a Telekom által biztosított mobilnetet tartalmazza, a zeneszolgáltatók havi díjait nem). Mostantól tehát találkozunk a Spotin, és még azon is túl!

Published March 15, 2020.