Electronic Beats Hungary

Hallgasd 2020 legjobb zenéit playlistjeinkben!

Amiket folyamatosan frissítünk, műfajok szerint.

Tavaly már bevált, hát miért is engednénk el a formulát? Idén is elkezdtünk összerakosgatni több különböző, műfaj szerinti lejátszási listát a Spotify-on 2020 jobb trekkjeiből, és az év végéig nem is hagyjuk parlagon őket, hanem gondoskodunk az állandó frissítésükről. Sőt, ha bekövetitek a Telekom Electronic Beats Hungaryt, akkor biztosak lehettek benne, hogy további tematikus playlistekkel is találkoztok majd. Nézzük, mi a menü idén!

POPPING playlistünkben nevéből adódóan a befogadhatóbb, de mégis előremutató, tartalommal bíró dalokat szortírozzuk, amiknek szerintünk szólnia kellene a rádiókban, és amiket bármilyen habkönnyű cselekvés mellé bármikor be lehet iktatni a fülekbe:

CLUBBING NICE playlistünkbe azok a főleg house-orientációjú tételek kerülnek, amik izzítani tudják a talpunk alatt a talajt. Ha eddig felmerült a kérdés, hogy mivel indítsd a napod, vagy mivel warmupold fel a hangulatod, akkor ne is menj tovább:

CLUBBING HARD playlistünk pedig azoknak szól, akik nem nice módon akarnak bulizni, hanem rögtön beleugranának az epicentrumba. Ide kerül minden, ami technó, és annak határterülete – lüktet, karcol, mélyre megy és földhöz csapdos:

Az XPERIMENTING playlist pedig a keretek szétfeszítésének játszótere: kísérleti elektronika, sújtó acid breakek, megbolondult tánczene, 2039-ből időutazott hauz, leftfield törzsi menetelések, bekategorizálhatatlan ufózenék. Ha szeretsz kimászkálni a komfortzónádból, itt a play gomb megnyomásának helye:

Kövessétek be őket, kevesebb zene nem lesz bennük, csak több!

Egyébként pedig ha korlátlanul szeretnéd használni a Spotify-t, az Apple Musicot, a Deezert és a Tidalt, szóval az összes jelentősebb zenestreaming szolgáltatást, akkor rendeld meg alig ezer forintért a Telekom Zene opciót a mobilodra itt (figyelem, a Zene opció csak a Telekom által biztosított mobilnetet tartalmazza, a zeneszolgáltatók havi díjait nem). Mostantól tehát találkozunk a Spotin, és még azon is túl!

Published March 15, 2020.