Electronic Beats Hungary
News

Ennyire közel még nem volt a Žagar a természethez

Hogy a Balaton mennyi mindenkit ihletett már meg, abba nem is érdemes belegondolni, mert valószínűleg mindenkit, aki valaha a tó közelébe tette a lábát. Vagyis mindenkit.

Zenei fronton lehetne sorolni sok mindent a ragyogó Balaton Methodtól a környéktől elszakadni nem képes és nem is akaró Alkotótáborig, a borozós-szelektorkodós DJ a szőlőben sorozattól az Analog Balaton zenekar névadásáig, és most Zságer Balázsék sem akarják máshol zárni a 2018-as nyári szezonjukat. Főleg, ha ilyen természetbarát-törzsi ritmusokkal is játszadoznak már a stúdióban:

ŽAGAR

Balafon recording ? . . @zsagerbalazs #zagar #zagarbeats #electronicbeats #balafon #practice #studiorecording #tribalfeelings #newalbum

Szóval augusztus 19-re Badacsony festői lankáira invitálják rajongóikat, a Friss Teraszra, és állítólag éppen egy

hullócsillagos estére, amihez kozmikus zenei paletta társul.

A magyar elektronikus zene éllovasa, a Žagar idén, ahogy korábban mi is meglibbentettük már itt, új lemezen dolgozik – így remélhetőleg az ismert slágerek mellett új számok is bekönyöklik magukat a repertoárba.

Az estet a fiatal feltörekvő budapesti duó, az emlegetett Analog Balaton nyitja, a koncertek után pedig az italó bástya, a space rómeó, Galactic Jackson forgatja majd meg jól a lemezeket. Garantált kozmikus élmény lesz! Itt lehet a Facebookon visszaigazolni a jelenlétet, jegyet meg innen lehet szervírozni.

(Az esemény az NKA és a Hangfoglaló program támogatásával jött létre.)

Loading...