Electronic Beats Hungary
Music

Videópremier: Žagar - Lost Tribes (Marcus Henriksson Remix)

https://www.youtube.com/watch?v=MYm8Nknyqqw

Pirostojás helyett motion design húsvét hétfőre.

Zságer Balázsék legutóbbi, egészen davidlynchiánus klipjéről és albumáról majdnem pont egy éve írtunk, a New York-i Brooklyn Gypsies énekesnőjével, Carmen Estevezzel rögzített Lost Tribes című nyitótrekkhez pedig most remixek is készültek.

“Olyanoktól szerettem volna átdolgozásokat, akiknek tényleg bejött a trekk, a mondanivalója és hozzá tudtak tenni valami újat. Marcus Henrikssonnal volt egy improvizatív live act-ünk tavaly Ozorán, ami óriási élmény volt, aztán sokat leveleztünk – nagyon tetszett neki a szám, azonnal benne volt a remixben, amit élőben rögzített a stúdiójában. Doyeq és Deadbeat régi nagy kedvenceim, nagy megtiszteltetés, hogy ők is csináltak egy-egy átiratot. A magyar színteret pedig a Technodub Seance bulikról ismert Zol és a Farbwechseles Imre Kiss képviseli az EP-n” – mondta el nekünk a zenekarvezető, mint ahogy azt is, hogy

a fenti, amorf alakzatokat szerepeltető klip Korai Zsolt munkája, akit az eredeti klip viasz-szobrai inspiráltak.

Az EP egyelőre csak a Bandcampen elérhető, ahol most az egész Žagar katalógus is beszerezhető féláron, ami igazán szép gesztus ezekben a nem túl könnyű napokban. Hallgatás:

Loading...