Electronic Beats Hungary
Music

Már hallgatható a LavaLavás Tolo funkkal sűrűn injekciózott debütalbuma

Stabil (főleg) house-tételek 2009 és 2019 közöttről.

Mindig fontos dimenzióváltás egy DJ életében, ha átlép a zenekészítés sokkal több türelmet és mértékletességet igénylő, de ugyancsak sokkal mágikusabb mezejére.

Tollner Máté, azaz Tolo ugyan ezt az oldalát régesrégóta pöcögteti, de sosem domborította annyira a nyilvánosság szemei elé, mint most: megjelent a Spotify-on egy teljesértékű, nem is rövid, cserébe majdnem másfél órás albummal. “Kiadok pár trekket, amin régóta ülök” – jegyezte meg szerényen a Facebookon, hogy az elmúlt tíz évben felgyűlt darabjait végre becsomagolta, és kiengedte a kezei közül, nagyon helyesen nem várva tovább arra, hogy behúzzon egy nagy kiadót a projektre.

“Idén ősszel egyszer csak ki-zoomoltam ebből a gondolatból, és megfogalmazódott az ötlet, hogy felesleges még 10+ évet várni, úgyhogy durr bele, kiteszem inkább szerzői kiadásban.”

Tolo trekkjei mindenkinél betalálhatnak, aki valaha járt a Terry Lee Brown Jr, Basic Channel, Nachtbraker, Laurence Guy keresztmetszetben, és jól is érezte ott magát – vagyis azokkal a klubzenékkel, amik nem csak éjszakai piros lámpasugarak kereszteződéseiben bírnak működni, de akár egy vasárnap délutáni pihegős kanapézás alkalmával is.

Ugorjatok rá, magyar termék, dagasszátok a play countot:

(Nyitókép: Csenki Bianka)

Loading...