Electronic Beats Hungary
News

A Telekom Electronic Beats és a Gorillaz mostantól egy csapat

Közös céljuk világos: a zene új dimenzióját hozzák el nekünk.

A Telekom Electronic Beats cseppet sem virtuális partnerségre lépett a Gorillaz nevű virtuális zenekarral, akik mögött persze igazi hús-vér figurák állnak: a zenész Damon Albarn és a képregényes Jamie Hewlett.

A zenekarnak jókor jött a dolog. Épp most, április 28-án készülnek kiadni ötödik nagylemezüket Humanz címmel, és az együttműködésnek köszönhetően a Gorillaz kaland új lehetőségekkel kecsegteti őket. De a Telekom Electronic Beats is izgatottan és nagy reményekkel tekint a jövőbe: valami teljesen új dologgal szeretnék meglepni Európát és a világot. Mind a zenekar, mind a Telekom Electronic Beats egy teljesen rendhagyó, újszerű zenei élmény átadására készül, melynek egyik ékes példája az együttműködés egyik pilléreként fejlesztett ingyenes applikáció, a The Lenz is.

Minden egyes újdonság, hír vagy bármilyen tartalom , ami a Gorillazzal kapcsolatos, azoknak mostantól az Electronic Beats lesz az első számú csatornája. Ha te is követed őket, akkor már tapasztalhattad is, hogy amióta bejelentették a nagylemez megjelenési dátumát, szinte kétnaponta érkezik valami új meglepetés a Gorillaz háza tájáról.

Az együttműködés célja, hogy a Telekom a fejlett 4G hálózatának csúcstechnológiáját bevetve úgy mutassa meg neked a Gorillazt, mint ahogy azt még sosem láttad. A kiterjesztett valóságot életre keltő Lenz app-nak köszönhetően egészen különleges tartalmakhoz juthatsz hozzá bármerre a világon. Ennek lényege, hogy bármelyik magenta színű felületet virtuális portállá alakítja, melyen keresztül bepillanthatsz a kulisszák mögé és exkluzív Gorillaz videókat, klipeket nézhetsz meg. Elég menő lesz így gorillazosnak lenni… ha Te sem akarsz kimaradni, már letöltheted iOS-re innen, Androidra pedig ide kattintva.

Az új lemezt a zenekar egy titkos koncerten mutatta be március 24-én Londonban, és nyáron európai turnéra is indulnak. Június 16-án Budapesten lépnek majd fel, amiről hamarosan minden fontos infot megtudhatsz az electronicbeats.hu oldalon.

 

Loading...