Electronic Beats Hungary
Music

TEB hírhozam: Keith Flint inspirálta új Versace kollekció, Floating Points szám, Fever Ray album

Heti hírmondónkban elmondjuk, mi volt. A héten.

  • A Versace milánói luxusmárka 2020-as tavaszi és nyári férfi kollekcióját a múlt héten debütáltatta, és nem csinált titkot abból, hogy a Prodigy tavasszal elhunyt frontemberének stílusából merített (lásd nyitóképünket). Donatella Versace konkrétan azt mondta Keith Flintről, hogy “barátja és a világ kizökkentője” volt. Itt nézhető egy videó is a catwalkról!
  • Robyn egy majdnem korhatárosra sikerült videoklipet forgatott Ever Again című számának – ami a tavalyi albumáról származik -, és azt mondta róla, hogy annak színhelye talán valahol a tudattalanjában van.
  • A klubzenei hangzáshoz a szofisztikáltság mágiájával nyúló Floating Points 2017 óra először jelentkezett új zenével. Ez is derekasan össze lett rakva. Lesz 12 inches megjelenés is egy másik számmal, a Coorabellel, de július közepéig várni kell rá.
  • Karin Dreijer Fever Ray projektje tavaly tavasszal adott söprő koncertet hattagú zenekarával Londonban, de annyira, hogy úgy döntöttek, kiadják a lájvot. Augusztusban várható. A csapat különlegessége, hogy a frontember annyi nőt és nembináris genderű művészt igyekezett foglalkoztatni a turnéja során, amennyit tudott, többek között nem csak a nemi normákkal, hanem az anyasággal kapcsolatos sztereotípiáknak is nekifeszülve – a csapat hat tagjából négy eleve anya.
  • Lezajlott a hétvégén a negyedik Kolorádó Fesztivál, amin Elena Colombi és Ben UFO határfeszegető szetteket játszott, új erdei helyszíneken volt Santsat buli és titkos, de gyilkos tempójú rave, a Technokunst pedig az utolsó napi eső ellenére is vidám sárban taposókat hozott. Itt lehet nézegetni szép képeket!
  • Ha csak egy nyugtató videóval zárnád le a heted – vagy kezdenéd el a következőt -, akkor Miss Red új klipje legyen az:
Loading...