Electronic Beats Hungary
Music

TEB hírhozam: nyárias új Four Tet, Richie Hawtin podcast, streameljük a Citymatiné Vakációt

  • Four Tet a múlt héten jelezte a rajongóknak, hogy hamarosan átnyújt a világ számára egy vadonatfriss zenét. És mostanra megérkezett az álmodozásról szóló trekk, ami épp olyan, mint amit a címe súg – mi meg azt súgjuk, hogy album is várható, a művész úr szerint talán még ebben az évben. Egy előző dalhoz már klip is készült.
  • Érkezik második nagylemezével az Acid Arab, vagyis a francia duó, akik Libanontól Mumbai-ig mindenféle tájak zenéjét hozzák közös nevezőre az elektronikával. Októberben jelenik meg a Jdid című album, amiről azt írják, az “tovább mélyíti a dialógust a Földközi-tenger északi, déli és keleti partjai között.” Első trekk:
  • Az újhullámosított elektronikos popzenék nem hivatalosan felkent pápaasszonya, Sophie egy női neszeszerben jelenteti meg új remixalbumát. És ehhez többet nem tudunk hozzátenni!
  • Ha csak egy új Paul Woolford videót akarsz ma megtekinteni, akkor ez legyen az! Másik új Paul Woolford videó úgysincs.
  • A brit animátor, Cyriak azzal vált ismertté, hogy bármiből létrehoz egy elborult, repetitív, fekete humorú agymenést. Most például egy régi filmjelenetre kattant rá nagyon, amiben egy idős úr reggelizőasztalkáját feldönti egy fekete autó. Amit kihozott mindenből, azt más nem tudná kihozni:
  • Aki agyat tágítana, annak anyaoldalunk beszélgetős podkesztjét javasoljuk Richie Hawtinnal, aki múltat és jövőt egyaránt feltár ebben a kis műsorban, nem beszélve a CLOSE Combined nevű mobilappjáról, amit a Telekom Electronic Beatsszel közösen fejlesztettek, és amin át a rajongók élő egyenesben léphetnek interakcióba a minimáltechnó-püspök live actjével.
  • Este hatkor figyeljétek ezt a videót, mert el fog indulni: élőben jelentkezünk a Fonyódra költöző Citymatinéról! Víz, játék, muzsika, táncoló végtagok. Este üsd meg a PLAY-t!
Loading...