Electronic Beats Hungary
Music

Nógrádi iskolatetőről és Újbudáról is indulnak zenélős videóstreamjeink a héten

SzpottoljOtthon sorozatunk folytatódik, a nappalikba teleportálva kedvenc helyeinket és előadóinkat.

A múlt héten a Santsat bulisorozat egyik gazdája, Adis Abbé és a gombcsavargatás mellett a macskáját is szerepeltető AIWA lépett karanténkörülmények között felállított kameránk elé a Toldi képviseletében, majd a Black Nail Cabaret és Man+Machine importált egy kis sötétséget a Dürer Kert színeiben, és most folytatjuk az újonnan megkezdett hagyományt (a streamek itt visszanézhetők).

Vagyis azt, hogy virtuálisan kinyitunk egy-egy, sokak szívéhez közel álló, de a járvány miatt értelemszerűen bezárt budapesti szpotot, olyanokat állítva a mixer vagy a hangszerek mögé, akik felléptek ott vagy felléptek volna most tavasszal, így idézve meg kedvenc placcaink most éppen fájóan hiányzó hangulatát – egyúttal pedig támogatjuk is ezeket a szórakozóhelyeket.

Ennek megfelelően április 7-én kedden öttől a Gelatorso brigáddá összeállt Pizza Amore és Cliché Bodies-srácok szelektálnak a Madách téri Központot helyezve lelki szemeink elé, előbbiek a Nógrád megyei Szügy – természetesen szintén bezárt – iskolájának tetejéről (lásd a soundchecket a nyitóképen), utóbbiak pedig gondosan lereteszelt otthonukból. Aztán április 9-én csütörtökön délután öttől egy minőségbiztosított Budabeats napot tartunk, névhez hűen a Duna nyugati oldaláról, a kiadóalapító DJ Gandharva lemezlovas szettjével és a label kötelékébe tartozó Chillum Trio élő minikoncertjével, ők a Pontoon lelazítós-nyárias tematikáját hozzák.

Indítsátok a streamet a megadott időpontokban itt lent vagy a Facebookon! Ha pedig ti is szeretnétek támogatni a helyeket vagy az azokat képviselő előadókat, akkor klikk a videó alatti linkek valamelyikére.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Központ: https://www.patreon.com/kozpontbudapest
Gelatorso (Gelato Amore + Cliché Bodies): paypal.me/torsobudapest
Budabeats: https://budabeats.bandcamp.com

Loading...