Electronic Beats Hungary
Music

Rave a nappalidban: indul a Telekom Electronic Beats támogatói házi streamsorozata

SzpottoljOtthon #001 Adis Abbe, A I W A

SzpottoljOtthon kedvenc előadókat!

A Telekom Electronic Beats csapata tisztában van azzal, hogy ebben a helyzetben az otthon maradás a legjobb döntés. Ugyanakkor nekünk különösen szívügyünk az az ügyes és virágzó zenei közösség Budapesten, amelyikről rendszerint írunk, akikkel bulikat csinálunk, akikről azt szeretnénk látni, hogy prosperálnak és sikeressé válnak, és akikkel közösen szeretnénk elvinni az inspiráló hazai zenei aktivitások hírét minél messzebbre – és akik most sokan mások mellett is segítségre szorulnak.

A legfelelősségteljesebb döntés nyilván az, hogy a biztonságot nyújtó négy falat ne lépjük túl, viszont ha már kényszerűen így alakult, akkor kicsit alakítsuk úgy, hogy azzal jól járjon a közösségünk:

MÁTÓL KEZDŐDŐEN VISSZATÉRŐ VIDEÓSTREAMMEL VISSZÜK EL A FÁJÓAN HIÁNYZÓ BULIT AZ OTTHONOKBA,

miközben támogatást nyújtunk mind a fellépőknek, mind azoknak a szpotoknak, ahova valamilyen okból kötődnek – havi rezidenciájuk helyszíne az, esetleg rendszeresen fellépnek ott, vagy felléptek volna most tavasszal. És persze ti, a stream élvezői is támogathatjátok majd őket Patreonon keresztül.

Ennek a digitális összefogásnak a végeredményét minden alkalommal Facebookon és YouTube-on egyaránt közvetítjük, itt és itt. Az első SzpottoljOtthon adás március 31-én kedden este hattól kezdődik a szabadtéri Santsat bulisorozat egyik ötletgazdájával és lemezlovasával, a Szentbékálláról bejelentkező Adis Abbéval, illetve a jövőbemutató elektronikus zenei kompozícióiról ismert AIWA-val, akinek remélhetőleg a macskája is beúszik majd a képbe – mindketten a Toldi Klub képviseletében zenélnek.

Tekerjetek a preferált videócsatornára!

Loading...