Electronic Beats Hungary
Music

Pesti Drámával folytatódik a SzpottoljOtthon, a házi zenés streamsorozatunk

Lassan egy hónapja exportáljuk azokat az éjszakai hangulatokat a nappalikba, amiknek a hiányát most mindannyian megszenvedjük: kedvenc budapesti helyeinkét.

Az őket támogató SzpottoljOtthon sorozatban eddig olyan, a magyar elektronikus zenei életben világítótoronyként csalogató karakterek zenéltek nekünk tisztes karanténtávolból, mint a Toldi Klubot képviselve Szentbékálláról bejelentkező Adis Abbé és a macskájával lájvozó AIWA (videó itt), a Dürer Kert fekete színeit hozó Black Nail Cabaret és Man + Machine (itt), a nógrádi iskola tetejéről dj-ző Pizza Amore és Cliché Bodies-srácok a Központ vájbot szállítva (itt), illetve a Pontoonos estéket megidéző Budabeats kiadót képviselő DJ Gandharva és a Chillum Trio (itt).

Április 26-án vasárnap késő délután újabb szórakozóhelyet nyitunk ki, persze szigorúan virtuálisan: a Madách tér legelső, de azóta is izzó hotspotját, a TELEPet!

A közkedvelt krimó ősidők óta létező zenés szériája a Pesti Dráma, aminek ügyvivője, a Tilos Rádióból is ismerhető DJ Johnny Drama (a fenti fotón lenti pozícióban) ezúttal egy szintén rutinos harcost von be a lemezelésbe, a honi drum & bass élet egykori alapvetését, a közismerten sebészi mixtechnikájú DJ Longmant, aki persze még mindig billegeti a barázdát, csak már más műfajokban. Is.

Benedek “DJ Johnny Drama” Marci izgatott megkeresésünkre annyit mondott az utolsó április hétvégére időzített streamünkben várható zenés körkép jellegéről, hogy

“a pesti drámán bármi megtörténhet.”

Tovább unszolva persze azért hozzátette: “sokat gondolkoztam azon, hogy lehet megfogni, hogy mindent játszunk ezeken az estéken összevissza, meg hogy hogyan jöhet vissza a Telepnek ez a ki-bejárós hangulata, de klasszikus és új bítek, a nagyvárosi hangulat tuti tetten érhető lesz.” Tehát mégegyszer: április 26, vasárnap, délután öt óra! A tettenérés online platformja pedig a YouTube lesz, irakozzatok fel, nemsokára indul a visszaszámlálás:

Loading...