Electronic Beats Hungary
Tech

Soha nem állunk meg, Nyíregyháza készülj!

A Nyíregyházi Egyetem legnagyszabásúbb eseménye a FŐHE Fesztivál, amit idén május 17. és 21. között rendeznek meg. Erre a pár napra igazán felpezsdül a város, és szinte majdnem mindenki a campusra költözik. Mert ahogy a szervezők írják: “A jó szórakozás idén is garantált, hiszen neves előadók és sokféle színes program garantálja a sikert. Ne lepődj meg, ha összefolynak majd az éjjelek és nappalok, mert itt a buli FOLYAMATOS!”

A fellépők között ott lesz a szülési szabadságról a DJ-pultba visszatérő Julia Carpenter, a magyar gangsta-rap koronázatlan királya (bár a baseball sapka is felfogható koronaként) Ganxsta Zolee a Kartell kíséretében, napjaink hősei, a Hősök, Majka Curtisszel, Kowalsky a Vegával, Alvin a Mókusokkal, a Punnany Massif legénysége, a Cloud9+ és a Halott Pénz.

És ott leszünk mi is, 18-án, a Telekom Electronic Beats látványos installációja, ami egy DJ-pultként is funkcionáló jeepből és egy keresztbe-kasul bejárható, számtalan meglepetést tartogató építményből áll majd. Keresd a magenta színt, és ha ránk találsz, értékes nyereményekkel térhetsz majd haza. Nyerhetsz jegyet a Gorillaz nyári, exkluzív lemezbemutató koncertjére, sőt még közös szelfit is készíthetsz a virtuális zenekar tagjaival. Nyerhetsz belépőket a legtutibb hazai fesztiválokra (VOLT, EFOTT, CAMPUS, Sziget) is. Az atommenő Telekom Electronic Beats relikviáink is csak rád várnak. És akkor a magenta színű jégkása csodánkról még nem is beszéltünk…

Találkozzunk és bulizzunk egy jót Nyíregyházán, május 18-án, a FŐHE Fesztiválon!

 

Loading...