Electronic Beats Hungary
News

Roadshow must go on!

A Miskolci Egyetemi Napok (MEN) az ország egyik legnépszerűbb és legrégebbi egyetemi bulija, ami idén kerek évfordulót ünnepel: 30. alkalommal kerül megrendezésre.

A Miskolci Egyetem fekvése szerencsés, mert nem a városon belül található, hanem a szélén egy külön kis városrész (a neve is erről árulkodik: Egyetemváros). Ott aztán lehet mulatni, üvöltve énekelni, hajnalig táncolni az esőben (ha esik), ér hangosnak és felszabadultnak lenni egész éjjel, hajnalban, de még reggel is.

A 30. alkalommal megrendezésre kerülő MEN programjai öt helyszínen zajlanak majd május 11-12-13-án, a különféle színpadokon fellép a hazai zenei élet színe-java a Bohemian Betyarstól kezdve a Margaret Islandon és a Hősökön át egészen az Intim Torna Illegálig, és persze lesz bőven DJ-program is mindhárom estén.

A Telekom Electronic Beats utazó partykaravánja május 13-án, szombaton érkezik Miskolcra. Keresd a MEN-en te is a magenta színt, és a látványos, DJ-pultként is funkcionáló jeepből és egy keresztbe-kasul bejárható, meglepetésekkel teli építményből álló helyszínünket. Ha így teszel, értékes nyeremények és ajándékok várnak. Nyerhetsz jegyet a Gorillaz nyári, exkluzív lemezbemutató koncertjére és a legmenőbb hazai fesztiválokra (VOLT, EFOTT, CAMPUS és Sziget), de kaphatsz majd tőlünk szuperjó Telekom Electronic Beats relikviákat és magenta színű jégkását is. És ha még egy közös szelfit is tolnál a Gorillaz tagjaival, azt is könnyedén összehozzuk neked.

Mi már alig várjuk, hogy Miskolcon legyünk, reméljük, te is nagyon vársz már minket!

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...