Electronic Beats Hungary
News

Roadshow must go on!

A Miskolci Egyetemi Napok (MEN) az ország egyik legnépszerűbb és legrégebbi egyetemi bulija, ami idén kerek évfordulót ünnepel: 30. alkalommal kerül megrendezésre.

A Miskolci Egyetem fekvése szerencsés, mert nem a városon belül található, hanem a szélén egy külön kis városrész (a neve is erről árulkodik: Egyetemváros). Ott aztán lehet mulatni, üvöltve énekelni, hajnalig táncolni az esőben (ha esik), ér hangosnak és felszabadultnak lenni egész éjjel, hajnalban, de még reggel is.

A 30. alkalommal megrendezésre kerülő MEN programjai öt helyszínen zajlanak majd május 11-12-13-án, a különféle színpadokon fellép a hazai zenei élet színe-java a Bohemian Betyarstól kezdve a Margaret Islandon és a Hősökön át egészen az Intim Torna Illegálig, és persze lesz bőven DJ-program is mindhárom estén.

A Telekom Electronic Beats utazó partykaravánja május 13-án, szombaton érkezik Miskolcra. Keresd a MEN-en te is a magenta színt, és a látványos, DJ-pultként is funkcionáló jeepből és egy keresztbe-kasul bejárható, meglepetésekkel teli építményből álló helyszínünket. Ha így teszel, értékes nyeremények és ajándékok várnak. Nyerhetsz jegyet a Gorillaz nyári, exkluzív lemezbemutató koncertjére és a legmenőbb hazai fesztiválokra (VOLT, EFOTT, CAMPUS és Sziget), de kaphatsz majd tőlünk szuperjó Telekom Electronic Beats relikviákat és magenta színű jégkását is. És ha még egy közös szelfit is tolnál a Gorillaz tagjaival, azt is könnyedén összehozzuk neked.

Mi már alig várjuk, hogy Miskolcon legyünk, reméljük, te is nagyon vársz már minket!

Loading...