Electronic Beats Hungary
Music

A tokiói irodistából lett világturnézó DJ trippelős videóval száll bele az agyunkba

https://youtu.be/zJE1HoHabMw

A klip ráadásul saját zenei karrierjét mutatja be.

Moko Shibatát, azaz Powdert, azaz az ígéretes japán producert a magyar közönség tavaly már elcsíphette a budapesti Kolorádó fesztiválon. Ő már csak azért is tűnt ki az elektronikus előadók sorából, mert nem főállásban fűzte a lábdobokat: egy japán irodaház 43. emeleti ablaktalan szobájában dolgozott unalmas uniformisban, alig várva minden nap, hogy birtokba vehesse otthoni stúdióját.

Ahol aztán

szokás szerint ráereszkedett arra a house és ambient közötti ködös autonóm zónába, ahol ő igazán uralkodik.

Az irodai meló, úgy tűnik, már csak a múlté, legalábbis erről tanúskodik az egyre jobban feltörő alkotó új számához készült kivételesen király, életrajzi ihletésű klip az AC-bu stúdió jóvoltából: abban magát Powdert láthatjuk, ahogyan meglobogtatja a felmondólevelét (és mindezt persze egyéb hallucinogén jelenetek szövik körbe, szürreálissá rajzolt munkatársakkal).

Powder élvezi a lét könnyűségét

A New Tribe és Gift című friss trekkjeit – amik egyébként lassan már egy új, sokkal élénkebb, pulzálóbb irányt vázolnak fel – a február 15-én megjelenő Powder In Space mixében debütálja a japán zenész, ami Tim Sweeney Beats In Space kiadójánál jön majd ki.

Loading...