Electronic Beats Hungary
Music

Oneohtrix Point Never új lemezzel jelentkezik

https://www.youtube.com/watch?v=iTjn1d-d2II

Az Age Of című album június 1-én lát majd napvilágot.

Daniel Lopatin bő tíz éves pályafutása alatt felemelkedett az elektronikus zenék táplálékláncának a csúcsára és ma már a legsikeresebb producerek között tartják számon. Aktív képzőművészként, popzenei szerzőként, őrületes tempóban ontja magából a filmzenéket és nagylemezeket.

Ősszel még a Robert Pattinson főszereplésével forgatott Good Time című filmhez szerzett zenéjével borzolta a kedélyeket, június 1-én pedig már érkezik is Age Of című következő albuma. Ez lesz a negyedik lemeze, ami a patinás Warp kiadónál jelenik meg, és amennyiben hinni lehet a híreknek, az Age Of Oneohtrix Point Never eddigi leggazdagabb és legátfogóbb munkája. Az új anyag távoli zenei hagyományokat sző egybe tizenhárom számával, ahol többek között a népzenei balladák, a dallamos popzene és az elektronikus zene fonódnak majd egymásba, megmutatva a zenész teljes repertoárját.

Ezzel szinte egy időben mutatja be Myriad című installációját, ami a New York-i Red Bull Music Academy keretében kerül kiállításra. A Myriad trailerét, amiben az új nagylemez kezdőszáma szól, fent nézhetitek meg, tegnap óta pedig már az As Of hivatalos albumborítója is publikus. Érdekességként mutatjuk ezeken felül az említett mozifilm, a Good Time zárószámát, amiben Iggy Pop énekel Oneohtrix Point Never zenéjére.

Loading...