Electronic Beats Hungary
Music

A Modeselektor adta a zenét Berlin hírhedt graffitiseinek extrém bangkoki mutatványához

https://youtu.be/HG_tmp3s8AE

A 1UP crew a thai főváros elhagyott "szellemtornyán" akciózott.

Ismét a tettek mezejére lépett a festékeskannák egyik legismertebb uralkodója, a 1UP brigád, akik egyébként akkorában vannak, hogy még a berlini BKV biztonsági őrei is hajlamosak haverilag szemet hunyni az amúgy illegális, gyakran egészen pofátlan akcióik felett.

Sőt, továbbmegyünk, még nagyobban vannak, hiszen sokak kedvenc villanyzenei formációja, a Modeselektor nem csak róluk nevezte el 2019 elején megjelent új albumának, a Who Else-nek a nyitószámát (One United Power), de még oda is adta az arcukat – érthető okokból – nem vállaló srácoknak a trekket, hogy vigyétek, használjátok. Szóval nagy a haverság. És, ahogy feljebb látszik, használták is – annak az aláfestésére, hogy már harmadszor mentek el Bangkokba megfesteni a “Ghost Tower” tetejét, eddig ugyanis kétszer is lecsiszolták a művüket.

Kompromisszumokra nem hajlandó zene és korlátokat messziről sem ismerő utcai vizuálus folklór ennyire szépen még sosem járt kéz a kézben. Aki pedig még behatóbban kíváncsi a Modeselektor friss lemezére, az itt hallgassa meg anyaoldalunk erről szóló podcastját!

Loading...