Electronic Beats Hungary
Tech

Továbbra is nyerhetsz Gorillaz koncertjegyet Instagram játékunkkal!

A Telekom Electronic Beats által prezentált ‘Humanz’ élő bemutató körút második állomása Budapesten lesz június 16-án a Várkert Bazárban!

Tekintettel a nagy rajongótáborra több módon és csatornán is elérhető lesz az érdeklődőknek a budapesti koncerten való részvétel lehetősége.  Ha te sem akarsz lemaradni róla, akkor nincs más dolgod, mint az alábbi három megoldás közül kiválasztani a legszimpatikusabbat, részt venni a játékban és könnyedén a közönség soraiban találhatod magad!

  • A Telekom ügyfelei számára külön lehetőséget kínál arra, hogy személyesen is részesei legyenek az egyedülálló lemezbemutatónak. Május 15-18-a között a Telekom Alkalmazásban igényelhetnek jegyet a Gorillaz rajongói, akik közül a nyerteseket május 19-én értesítik emailben és elektronikus formában letölthetővé teszik a belépőjegyet.
  • Az igazi Gorillaz fanek május 19-től a gorillaz.electronicbeats.hu oldalon is regisztrálhatnak, és közülük a szerencséseket két sorsolással fogjuk kiválasztani.
  • Ha mindez nem lenne elég még egy Instagram játékot is indítunk az Electronic Beats_hu insta oldalon – http://www.instagram.com/electronicbeats_hu a koncertjegyekért, amelyben a Gorillaz tartalmakat rejtő The Lenz applikáció is komoly szerepet kap. Az applikáció letöltése után – amit itt tudtok megtenni iOS: bit.ly/thelenz_ios , Android: bit.ly/the_lenz_android – és annak segítségével lehet fotókat készíteni, bármilyen magenta színű háttér előtt. Ezeket a képeket kell feltölteni az Instagramra, használva a #fesztnekem hashtaget és címkézni a the electronicbeats_hu Instagram profilt. (Fontos meggyőződni arról, hogy a saját profil ne privát módra legyen beállítva.) Ezek után már csak jelölni kell azoknak az eseményeknek a profilját, ahol a játékos részt szeretne venni. Ami lehet a Gorillaz ,Humanz’ albumkoncertje, de akár egyéb Telekom által támogatott fesztivál is (VOLT, EFOTT, Campus, Sziget). A feltöltők között a fesztivál és koncertbelépők kerülnek kisorsolásra. A győzteseket az electronicbeats_hu instagram profil privát üzenetben értesíti június elején.

A budapesti Várkert Bazárban megrendezendő exkluzív show-t megelőzi egy június 14-i varsói albumbemutató, majd június 18-án Katowicében és június 20-án Kölnben kerül sor egy-egy előadásra, még a zenekar novemberi európai és észak-amerikai turnéja előtt. A kölni koncert rendhagyó módon 360 fokos stream formájában a világ bármelyik pontján követhető lesz élőben. Az exkluzív lemezbemutatókra jegyet csak nyereményjátékon keresztül lehet szerezni, vásárolni nem lehetséges. Így tud a koncert olyan bensőséges és egyedülálló élményt nyújtani a szerencsés rajongóknak, ami az eredeti célja volt a zenekarnak és a Telekom Electronic Beats-nek.

 

Jegyinfomációk:
www.electronicbeats.hu, www.electronicbeats.net

360 fokos élő streamelés:
2017 június 20.: www.electronicbeats.net

Az első virtuális élő interjú 2D-vel és Murdoc Niccals-szal:
https://youtu.be/-OPFbjEVXic

Interjú 2D-vel, Murdoc Niccals-szal és Hans-Christian Schwingen Márkastratégiai Igazgatóval:
https://youtu.be/FWnXgXNu-GM

További információk, videós és fényképes anyag:
http://bitly.com/telekom_gorillaz

Loading...