Electronic Beats Hungary
Music

Kaliforniában megcsinálták a járványügyi buliruhát

Mindent az ultrabiztonságos szórakozásért!

“A Micrashell megoldás arra, hogy újra közel hozzuk egymáshoz az embereket, de rizikómentesen. Ez a ruha a következő szintre emeli a biztonságot, ami a levegőben szálló részecskéket vagy vírusokat illeti” – mondta el az NBC érdeklődésére Miguel Risueno, a Los Angeles-i Production Club dizájncég fejlesztési részlegvezetője, miután kipakolták az internetekre az első képeket erről a szettről.

Az öltözék mintha egy vegyvédelmi uniformis és a rave-narratíva szerelemgyereke volna, a szkafander ridegségét vibráló színekkel kerekítve le. Persze ettől még borzasztó nehéz elképzelni, hogy valaha ilyesmiben fogunk megindulni az éjszakába (bár az is igaz, hogy korábban azt sem hittük, hogy egy gigantikus méretű Travis Scott ad virtuális koncertet, vagy hogy autós technóbulik lesznek).

Még akkor is, ha az outfitet ellátták N95-ös légszűrővel, bepattintható kis tartályokkal a kötelező italozáshoz, sőt, van benne vapo-lehetőség is a füstölgőknek. És: telefontöltő!

A prototípus már készülőben, Risueno szerint viszont meg kell győződniük arról, hogy az emberek tényleg akarják majd hordani a ruhát, és jól érzik magukat benne, vagyis inkább tekintenek rá divatkiegészítőként, mint valamiféle egészségügyi eszközként. És egyébként már egyes – meg nem nevezett – helyszínekkel is tárgyalnak, ahol elvileg majd kölcsönözhető lesz a buliszkafander.

Itt van még egy képzelt kép arról, hogyan járulnánk majd a bárhoz benne – úgy tűnik, az egyediséget innentől kezdve a szavainkkal és a táncmozdulatainkkal kellene hoznunk:

A Production Clubot itt lehet követni az Instagramon!

Loading...