Electronic Beats Hungary
Music

James Blake óriási arca tűnt fel egy vasútállomáson

Szemfüles Reddit-fórumozók találtak rá egy Amazonos oldalra, ami egy lehetséges új James Blake-album trekklistáját tartalmazta, rajta olyan vendégművészekkel, mint Andre 3000, Travis Scott, az elektronikus flamencóban utazó Rosalía vagy a hiphop producer Metro Boomin.

Ugyan a lista azóta már köddé vált, gyakorlatilag biztosra vehető, hogy a lebegős R&B trubadúrja tényleg friss megjelenéssel készül elforgatni a fejeket, legalábbis erre utal ez a Shoreditch vasútállomásán lőtt videó is, amin az énekes feje világlik fel:

Twitter

By loading the tweet, you agree to Twitter’s privacy policy.
Learn more

Load tweet

És ha ez nem volna elég, az itt kivetített szavakkal egy weboldal is felbukkant, ahol ha bekapcsoljuk a jobb felső sarokban azt, hogy legyen hang, akkor a Shazam azt mondja rá, hogy ez a dal bizony James Blake-től a Lullaby For My Insomniac. A cím pedig egybevág a szemfüles redditezők által felfedezett lista egyik dalcímével. Véletlen? Aligha!

És a bónusz: februárra már egy turnét is bejelentett az érzékeny angol, szóval bátran kezdhetjük tördelni a tenyerünket. Akár erre a számra, ami már tavasszal feltűnt a YouTube-on.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

(A nyitókép a 2014-es budapesti Telekom Electronic Beats fesztiválon készült.)

Loading...