Electronic Beats Hungary
Music

James Blake óriási arca tűnt fel egy vasútállomáson

Szemfüles Reddit-fórumozók találtak rá egy Amazonos oldalra, ami egy lehetséges új James Blake-album trekklistáját tartalmazta, rajta olyan vendégművészekkel, mint Andre 3000, Travis Scott, az elektronikus flamencóban utazó Rosalía vagy a hiphop producer Metro Boomin.

Ugyan a lista azóta már köddé vált, gyakorlatilag biztosra vehető, hogy a lebegős R&B trubadúrja tényleg friss megjelenéssel készül elforgatni a fejeket, legalábbis erre utal ez a Shoreditch vasútállomásán lőtt videó is, amin az énekes feje világlik fel:

És ha ez nem volna elég, az itt kivetített szavakkal egy weboldal is felbukkant, ahol ha bekapcsoljuk a jobb felső sarokban azt, hogy legyen hang, akkor a Shazam azt mondja rá, hogy ez a dal bizony James Blake-től a Lullaby For My Insomniac. A cím pedig egybevág a szemfüles redditezők által felfedezett lista egyik dalcímével. Véletlen? Aligha!

És a bónusz: februárra már egy turnét is bejelentett az érzékeny angol, szóval bátran kezdhetjük tördelni a tenyerünket. Akár erre a számra, ami már tavasszal feltűnt a YouTube-on.

(A nyitókép a 2014-es budapesti Telekom Electronic Beats fesztiválon készült.)

Loading...