Electronic Beats Hungary
Music

Házimunkából house music: az Apple megmutatja, hogyan kell ezt

Egy szórakoztató célzatú videóban.

Lássuk be, nem mindenki tud kenyeret sütni az otthonmaradós időszakában, és van, aki még csak nem is akar, egyéb dolgokat létrehozni viszont annál inkább. Például művészetet! Még inkább például: zenét!

Az Apple ennek fényében leforgatott egy vicces oktatóvideót, ami azt mutatja be, hogyan dobjunk össze zenekészítő appjukban, a GarageBandben egy saját kis kézdobálós klubbangert – kizárólag háztartásbeli hangokat felhasználva, ha már egyszer a négy fal között töltjük szinte a teljes nullahuszonnégyet.

Az almás cég londoni munkatársa, Rosie egyenesen a konyhából jelentkezve demonstrálja, mit lehet kezdeni egy odacsapott mosógépajtóval, fél kiló fémtálcára borított rizzsel, vagy egy kukába rúgással.

Megőrülni ér: hálás közönség gyümölcsökből

A videó YouTube-on nem, csak a Today At Apple weboldalán érhető el, amit egyébként azért hoztak létre nemrég, hogy a bolygó Apple Store-jaiból mutassanak be kreatív megoldásokat az almás eszközökre. A koronavírus miatt végül ez a projekt is az online térbe szorult, meg a jópofa dolgozóik nappalijába – de ennek ellenére is sikerült megtartani a motivációs irányt, és tényleg inspiráló párperces tutorialokat megszülni.

Ha megvan a house himhuszotok, feltétlen küldjétek el nekünk is!

Loading...