Electronic Beats Hungary
Music

Frozen Dopamina: a videó, amiben csúcsra jut a bolygónk

https://www.youtube.com/watch?v=hL98X07R3Bc

Olyan narratívát vázol közös új trekkjének klipjében a két, ősi ösztönrave-ethoszt 21. századiasító, vagy ha további kategóriákat keresünk, amiket hozzájuk tudnánk tapasztani, akkor avant-hardcore zenegyáros, azaz HDMIRROR és a Gabber Eleganza, hogy a nézése közben nehéz nem átélni az érzelmek tolulását (és lehetőleg csak akkor nézzük, ha a villódzó képkockák egészségügyileg nem okoznak nekünk problémát, mert a play gomb megnyomását követően képkockák fognak villódzni).

A szociális távolságtartás napjaiban különösen romantikusnak tűnik ez a retinába kapott vizuális kavalkád, ami alá ráadásul tényleg egy olyan, a címmel összhangban ziháló zenéhez készült, amit mintha egyenesen ódaként írtak volna a boldogsághormonhoz. Amire úgyis masszív szükségünk van ezekben a napokban.

A Frozen Dopamina nem csak egy egyszeri stílusgyakorlat, hanem egy közös kiadványról esett le, ami május 29-én jelenik meg, és a Bandcampen már lehet rá izgatottan várakozni.

Még több kísérleti ufódalt találsz a Spotify-on, XPERIMENTING 2020 című, folyamatosan frissített lejátszási listánkban. Gyere rá itt!

Loading...