Electronic Beats Hungary
Music

Előremutató hazai DJ-kkel és gépzenészekkel dúsult a fesztiválunk lineupja

Azt eddig sem rejtegettük, hogy sikerült megtömni a szeptember 19-21. között zajló Telekom Electronic Beats Festival (Facebook-eseményben körülnézni itt) lineupját olyan külföldi nevekkel, mint a Modeselektor, Nathan Micay, Sevdaliza, Motor City Drum Ensemble, Marcus Worgull vagy Robert Dietz. Ehhez most végre hozzácsaphatjuk, hogy a magyar klubzenei közegből is bevonunk szeretnivaló karaktereket, az esték fényeit tovább színesíteni.

Valahogy így:

Szeptember 20. péntek

  • A berlini Paramida és Motor City Drum Ensemble szettjei előtt a NagyHallban a tükörgömbök groovy pergetői, a Panorama Bar dj-pultjába lassan már hazajáró Route 8 és régi harcostársa Soundbank fognak padlót melegíteni.
  • A KisHallban az Innervisions kiadó epikus hangzásvilágát képviselő Marcus Worgull és Trikk előtt a mindig megbízható house-szállítmányt kicsomagoló Jaffa Surfa, majd a Citymatiné ismert arca, Sobek warmupol.
  • Még mindig ugyanezen a napon az Akvárium legkompaktabb helyszínét, a VOLT Lokált az egyre hangosabb underground sikerpatronokat durrogtató budapesti DALMATA DANIEL lemezkiadó hajtja uralma alá. Live-val érkezik ide a technó vadhajtásait kutató Új Bála (nyitóképünkön), az űrhöz vonzódó Norwell, az introverált acidherceg J Mono, DJ-zni pedig a külföldön is méltán elismert Imre Kiss, a messze legizgalmasabb feltörekvő hazai producer CT Kidobó és a kiadófőnök Max Sinclair fognak.

Szeptember 21. szombat

  • A NagyHallban a misztikus Sevdaliza előtt a két lábon járó leftfield lemezlexikon, DJ Crimson fogja megcsippenteni a füleinket (elképzelhető, hogy ilyen erdőbe toló hangulatokkal, mint ebben a lenti mixben), a Modeselektor színpadra lépését pedig Subotage előlegzi majd meg egy eklektikus mikrotrippel.
  • A VOLT Lokálba az OMOH-alapító Alexandr kurátorkodásával települ be Budapest legpozitívabb küldetésű klubsorozata, a PERSEPHONE, ami meghívottjaival az alulreprezentált társadalmi csoportokra fókuszál, így például meleg, transz, vagy éppen fekete DJ-ket szerepeltetve eddig a bulijain. A házigazda mellett a mexikói származású Manu Schipper és a brazil Boks fog még lemezelni – felhőtlenül boldog pillanatokban itt sem fogunk szűkölködni.

A Telekom Electronic Beats Festival 2019 nem csak a ritmikus táncgimnasztikáról fog szólni: jön két izgalmas kísérőeseményünk, az éjszakai életet és sok más mindent megfejtő The Potential of Budapest Underground, illetve a Lifestyle Market az Eiffel téren!

Ezek a programok ingyenesek, az előbbire itt lehet nyomni az ottlevést, a másikra pedig errefelé.

Loading...