Electronic Beats Hungary
Culture

Egy interaktív honlap, ahol végigszörfölhetsz a vaporwave történetén

Ez a piramisok, a pálmafák és a neonfények mennyországa.

A vaporwave nagy pillanata jött, látott, győzött – majd el is tűnt a süllyesztőben. Az internetnek és néhány nagyon szép online archívumnak köszönhetően azonban, a stílus zenei öröksége biztosítva van.

Az egyik ilyen oldal, ami a vaporwave zenéjét, esztétikáját és szellemét megőrzi, a Lucid Archive. Egyszerűen böngészhető, a stílus összes fontosabb lemeze megtalálható rajta, sőt még olyan vonzó egyéb tartalmak is, mint az “interaktív guide”. Az oldal 2014-től összegyűjti a klasszikus munkákat, és a vaporwave leágazásaira is figyelemmel van: helyet kap rajta a vaportrap, a hypnagogic drift, a mallsoft és az eccojams is. Ki gondolta volna, hogy a vaporwave ennyire változatos?

Ha gyászolva tekintesz a vaporwave elmúlására, vagy ha csupán egy kicsit neonban szeretnéd látni a világot, a Lucid Archive a te oldalad. Gyere, és csekkold.

Azonban, ha szkeptikus vagy a vaporwave-vel szemben, és neked bizonyítékokra van szükség ahhoz, hogy elismerd a stílus egykori nagyságát és az értékeit, akkor nézd meg az alábbi videót, amiben egy szakértő győz meg minderről.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...