Electronic Beats Hungary
Music

Aktivizáld magad a Bajcsy-Zsilinszky tengely legjobb szpotjain, és jól járhatsz!

A Telekom Electronic Beats Festival ideje alatt.

A közelmúltban bemutattuk a Night Embassy of Budapesttel közös SPOTS programunkat, amivel feltárunk olyan helyeket, amik valamilyen jól körülhatárolható okból hozzájárulnak a főváros kulturális és közösségi pulzálásához, és ahol a kemény partik után egy kemény klubber is bármikor jól érezheti magát.

Csütörtökön kezdődő fesztiválunk leginkább a Bajcsy-tengelyen forog, és arra gondoltunk, hogy felrázzuk kicsit az ehhez legközelebbi szpotokat – aki pedig személyesen nézi meg magának, hogyan rázódnak fel, és pecséteket kér ezeken a helyeken (a cikk végén meghatározott időpontokban), és elég gyors is ezeknek a pecséteknek az összegyűjtésével, extra ajándékhoz juthat az Akvárium Klub jegybeváltó pontján.

A BUDAPEST SPOTS WALK során az alábbi szpotokra nézz be, és az alábbiak miatt:

Az Erzsébet téri Akvárium Klubba nyilván azért, mert itt lesz a fesztivál, ahol például a Modeselektor is színpadra lép:

Kicsit feljebb a Paulay Ede utcai Boutiq’Barba azért, mert a Drinks International által a bolygó ötven legjobb bárja közé beválasztott helyszínen speciális magenta koktélba lehet beledugni a nyelvet, before-melegítés jelleggel, pénteken és szombaton is este 10-ig.

Ugyanebben az utcában a Garden Studioba pedig nem csak azért, mert igazi stílusközpont, megannyi késéles kreativitású dizájner terítőhelye, hanem mert pénteken fesztiválos warmup buli kerekedik itt a Wooden Soul Crew és a Pizza Amore dj-ivel. Tűz lesz:

A Bajcsy-Zsilinszky közben található, elképesztő zenegépeket felvonultató Analogue Zoneba azért, mert kedvünkre tekergethetjük ki a legvastagabb színuszokat a brutális moduláris szintibestiákból.

A Toldiba azért, mert a legagyasabb kísérőprogramunk zajlik itt a fesztivál ideje alatt.

Pénteken a hús templomának számító Pinczi hentesüzletbe, vagy szombaton az Eiffel téri Lifestyle Market kajás helyszínére, a Központ x Gastrotrash standjához pedig azért, mert Batta Ramon séf olyan choripán szendvicset rakott össze, amibe már az alapanyagokat is Budapest SPOTS helyszínekről hozta: bagettet a Pékműhelyből, kolbászt a Pincziből, a salsát és a fűszerezést a Lehel piacról. És egyébként is, amihez ő nyúl, abból csak jó terem.

Ha pedig megvannak a pecsétek, irány vissza az Akvárium, ahol a leggyorsabbak hasznos szuveníreket kapnak majd értük.

Keresd a pecsételős leafletet a szpotokon, és mehet a menet! Az egyes helyeken az alábbi időpontokban pecsételhetsz:

  • Pinczi (Teréz körút 60.): Péntek 07:00 – 17:00, Szombat 07:00 – 12:00
  • Toldi (Bajcsy Zsilinszky út 36.): Péntek 11:00 – 23:00, Szombat 11:00 – 23:00
  • Analogue Zone (Bajcsy Zsilinszky köz 3.): Péntek 11:00 – 16:00
  • The Garden Studio (Paulay Ede u. 18.): Péntek 10:00 – 20:00, Szombat 10:00 – 20:00
  • Boutiq’Bar (Paulay Ede u. 5.): Péntek 19:00 – 22:00, Szombat 19:00 – 22:00
  • Akvárium Klub (Erzsébet tér 12.): Péntek 21:00 – 03:00, Szombat 21:00 – 03:00
Loading...