Electronic Beats Hungary
Music

Best of SPOTS programajánló: elektromos csilingelés kocsmakörnyezetben, újranyitó LÄRM, nyárbúcsúztató tánc a Margitszigeten

A közelmúltban bemutattuk a Night Embassy of Budapesttel közös SPOTS programunkat, aminek a kvintesszenciája, hogy feltár olyan szuper helyeket, amik valamilyen jól körülhatárolható okból hozzájárulnak a főváros kulturális és közösségi pulzálásához. Leginkább ezekből a helyekből – de rajtuk kívül adott esetben másokból is, amikből persze a jövőben szintén SPOT-ok válhatnak – mostantól minden héten érkezünk egy kisméretű programajánlóval. Így teszünk most is!

Töprengős hangulatba kerülnél a hét közepén, elektronikával? A fenti fotón is megtekinthető TELEPen a nemzetközi frontokon is elismert, kísérletező kedvű hazai producer, AIWA jön nem okozni csalódást szerda este.

A város legszórakoztatóbb szubkulturális lemezpörgetője kell? És mondjuk csütörtökön? Husky Joe a Síp utcai Aperban, halló.

Fran Palermo frontembert hallgatnál szólóban a város csúcsán? Csupán a Citedellához kell feltúrázni a multiinstrumentalista Henri Gonzóért csütörtökön.

Valami történt a LÄRMmel, megnéznéd, hogy mi? Pénteken a technó keményebb, gyorsabb, vasbetonosabb ágát képviselő BRVTAL széria “nyitja újra” mindenki kedvenc fekete hangdobozát egy felemelkedőfélben lévő franciával, Draugrral, akinek már a neve is morcos, ráadásul csak élő fellépéseket vállal, úgyhogy lehet nézni a vasakat is a megőrülés közepén.

Legendás szkreccsügyi esemény? A sikáló (nemcsak) hiphop DJ-k, bocsánat, turntablisták éves erőmérője, a DMC Hungary ismét befordul a sarkon, bárki nevezhet a fürge ujjaival és a fekete lemezeivel, az első három helyezett utazik a londoni döntőre is, yay. Bankos, Mulató Aztékok és Bobakrome koncert is lesz.

Egy jó nyárzáró tánc szombaton, folyóvíz mellett? A Citymatiné búcsúztatja a meleg hónapokat a Margitszigeten.

🏁 Fiúk, lányok, készen álltok?! Visszaszámlálás indul, 10 nap van hátra! 💜//Are you ready, girls and boys? Countdown has begun, 10 days to go! 😈🏁😈🏁😈

Gepostet von CityMatiné am Dienstag, 27. August 2019

Dizájnerruhapiac a Horánszky utcában? És még kiegészítők is lesznek, meg kellemesen belassult vibe? Irány a LUMEN, ahol vasárnap ügyesen feltölthető a ruhatár őszre.

De ha szeptember közepére, egy össznépi táncra gyűjtögeted az erődet, azt is megértjük: jön a Telekom Electronic Beats Festival Budapest 2019 Modeselektorral, Sevdalizával, Innervisions DJ-kkel, Motor City Drum Ensemble-vel, Nathan Micayjel és még sokan másokkal!

Loading...