Electronic Beats Hungary
Music

Best of SPOTS programajánló: kirakatban megszólaló hauztól a grúz technóördögig

Nem olyan régen bemutattuk a Night Embassy of Budapesttel közös SPOTS programunkat, aminek a kvintesszenciája, hogy feltár olyan szuper helyeket, amik valamilyen jól körülhatárolható okból hozzájárulnak a főváros kulturális és közösségi pulzálásához. Leginkább ezekből a helyekből – de rajtuk kívül adott esetben másokból is, amikből persze a jövőben szintén SPOT-ok válhatnak – mostantól minden hétfőn érkezünk egy kisméretű programajánlóval. Hétfő van, tehát most is így teszünk!

Lemezboltosok vállát veregetnéd? Az Aradi utcai Deep idén ünnepli 20. születésnapját, kedden pedig ennek jegyében a külföldön is elismert Gnork, valamint Prsly és a lemezbolt két lábon járó Wikipediája, Crimson pörgetnek egymásra fekete korongokat. Lesz stream is!

Közönségkedvenc filmet néznél az egyik legkedvesebb moziban? A Cirko-Gejzírben kedd este ismét műsoron a Csak a szerelem számít című dán-amerikai dráma, ami a legkeményebb szívet sem hagyja érzéketlenül.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Nem klisés elektromos tánczenék egy belpesti kirakatból? A Központ ablakában június 26-án szerdán a Cliché Bodies, vagyis a legfrissebb DJ-generáció két területi képviselője, Prince Matt és Switch Nollie.

Csütörtökön tolnád a chillaxot a Duna-parton? A Pure Lust gondoskodik a szokásos szofisztikált, organikus hangokról, meg egy kedves brazil vendégről. Róla:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Milyen a technó, ha a műfaj posztszovjet forradalmi gyújtópontjából, a grúziai Tbilisiből érkezik? Ezt fogja bemutatni Dread a LÄRMben pénteken, szépen ráöntve a kaukázusi klubkultúra zabolázatlan energiáit egy két órás hengerlő szett formájában a megjelenetekre. Támogatók hazai oldalról Normál Tamás, Adam Krasz és Obwigszyh.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Szintiünnep a Stranger Things által inspirálva? Szintén pénteken lesz a Stranger Synths buli a Budapest parkban, amikor is a dzsungel színpada pár órára Hawkins városává válik, sok retrowave zenével Quixotic jóvoltából.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Zero waste bevásárlás workshop? Tanuljunk környezettudatosságot szombaton a Printában, konkrétan azt, hogyan menjünk úgy shoppingolni, hogy ne nőjön a környezetkárosító lábnyomunk. A két órás kurzuson bevezetnek a szitanyomó technika rejtelmeibe, aztán jön az egyedi táskák kreálása, ami után már senki nem fog soha plasztikzacsit kérni a boltban!

Nyitókép: Vizi András (készült a LÄRMben)

A Telekom Zoom appot almás telefonra innen, androidosra innen tudod húzni!

Loading...