Electronic Beats Hungary
Music

Best of SPOTS programajánló: Filléres turi, dunakanyari elvonulás, Stranger Synths buli

A közelmúltban bemutattuk a Night Embassy of Budapesttel közös SPOTS programunkat, aminek a kvintesszenciája, hogy feltár olyan szuper helyeket, amik valamilyen jól körülhatárolható okból hozzájárulnak a főváros kulturális és közösségi pulzálásához. Leginkább ezekből a helyekből – de rajtuk kívül adott esetben másokból is, amikből persze a jövőben szintén SPOT-ok válhatnak – mostantól minden hétfőn érkezünk egy kisméretű programajánlóval. Hétfő van, tehát most is így teszünk!

Duna-parti Dalmata party? Ha te is oda vagy a 101 kiskutyáért, jó hírünk van: Szerda este egy névrokon lemezkiadó gondoskodik az analóg felé hajló (vagy hát egyértelműen analóg!) trekkekről, mégpedig a Dalmata Daniel. Jóvoltukból ellátogat hozzánk Pasiphae, majd Imre Kiss és Max Sinclair rántja fel a bulit, hogy egész biztosan ne keveredjünk haza pirkadat előtt.

Nincs egy göncöd sem? Ha neked is túl gyakran hagyja el a fenti mondat a szádat, a Humana Vintage tárt karokkal és óriási árleszallításokkal vár. A hét elején minden 500 forint, de a hétvégére akar 200 forintos darabáron szerezhetjük meg ruhatárunk legújabb családtagjait. Kincskeresésre fel!

Amazing and fantastic discount all week Today and tomorrow everything is 500-FtAnd we show few pieces of the new…

Gepostet von Humana Vintage Butik am Montag, 29. Juli 2019

Nincs kedved főzni? Akár egyedül, akár társasággal, az M. Étterem az egyik legjobb döntésed lehet, ha egy kellemes vacsorára vágysz. Hetente változó étlapjukon ezen a héten például azt állítják, hogy a gravlax a legjobb dolog, ami egy lazaccal történhet. Mi pedig elhisszük, ahogy az annak a rendje.

Kell egy kis nyugi, out of town? Elhisszük, hiszen nem könnyű elviselni a város zaját, pláne a nyári hőségben. Ha te is vágysz egy kis chillaxra, tarts a Nemdebár csapatával szombaton a festői Dunakanyar vidékére, ahol a Nomád Bárban látnak el minket étellel-itallal, és persze jó sok négynegyeddel. Olyan neveket sikerült lecsábítaniuk, mint Mesterházy vagy Atomik, ami már minőségbiztosítás.

Mégis a városban maradnál, és vasakkal szóló technóra tapicskolnál betonpadlón? Akkor szombaton az iráni származású, de már budapesti gépőrült lakos, Ramin Sayyah estjére menj a LÄRMbe.

Buliznál az Upside Downban? Retrowave buli lesz a Budapest Parkban Stranger Synths néven, nyilván szégyentelenül meglovagolva a sorozatot, rengeteg szintivel, retró árkád géppel, karácsonyi izzókkal, BMX-szel.

Loading...