Electronic Beats Hungary
Music

Best of SPOTS programajánló: Erik Sumo DJ-szett, nap és szóda, dzsungelharcoskodás a Szimplában

A közelmúltban bemutattuk a Night Embassy of Budapesttel közös SPOTS programunkat, aminek a kvintesszenciája, hogy feltár olyan szuper helyeket, amik valamilyen jól körülhatárolható okból hozzájárulnak a főváros kulturális és közösségi pulzálásához. Leginkább ezekből a helyekből – de rajtuk kívül adott esetben másokból is, amikből persze a jövőben szintén SPOT-ok válhatnak – mostantól minden hétfőn érkezünk egy kisméretű programajánlóval. Hétfő van, tehát most is így teszünk!

Punkoid romkocsmában jazzelni? Ha te sem tudtad elképzelni ezt a kombinációt eddig, ott a helyed a Vittula kedd esti jazzelésén! Fogadjunk, hogy még soha nem láttál asztalon táncolást és fejenpörgést ilyen kifinomult ritmusokra a Vittuban. 

Erik Sumo lemezlovászkodik, oh really? Pedig de, Tövisházy Ambrus, az izgalmas / progresszív popzenék magyar nagykövete szelektál Belbuda legjobb szpotján, a Nemdebárban.

Családias house zene? Ha te is csak az ilyen bulikban tudod úgy igazán kiengedni a gőzt, neked találták ki az Elevated Family bulikat, ahol testvérekként zenélnek a dj-k, és közeli rokonokként táncolnak az emberek rá. Szerda este, LÄRM! 

Gyötör a klímaváltozás? Ha te is nem csak panaszkodni szeretnél, hanem tenni is valamit a globális felmelegedés ellen, a Szimpla Kert szombati programján társakra lelhetsz ebben. A Szimplant segít bezöldíteni a várost, a Szimpla Bringa felszerel az etikus közlekedésre, a Trip Hemp Fashion pedig stílusos alternatívát szolgál a fast fashionre.

Gepostet von Szimpla Bringa am Mittwoch, 3. April 2019

Budapestről a Balatonhoz költöző Citymatiné? Lesz olyan is, ráadásul kapásból három napon át. De aki mégsem bírna elmenni, vagy éppen a túlsó parton aszalódik majd a kéknyelűje mellett, az is kaphat belőle, mert élőben streamelni fogjuk a bulit!

Mikor láttál az anyaságról kiállítást legutoljára? Legtöbbünk válasza erre a tól régen, ezért is fontos megemlíteni a FERi feminista galériában Gáldi Vinkó Andi, Sorry I Gave Birth I Disappeared But Now I’m Back című kiállítását. Az anyaságot őszinte és cenzúrázatlan formában dolgozza fel, már csak augusztusig látogatható, must seen kategória.

Mindened a délutáni zizegés? Szombaton a Sun & Soda trópusi tengerparttá változtatja az Akvárium Klubot, nem kisebb nevekkel a lineupjukban, mint Hanry Saiz. Ha nem sikerült kitáncolnod magad, afterbulival is készülnek a srácok, ahol többek között Metha fog gondoskodni a ritmusokról.

Technóra alapoznál? A Telepen szombat este S Olbricht és Vatsanah gondoskodnak a zenéről, ami egyet jelent a négynegyedre vodkaszódázással és szolid belemelegítő lépegetéssel. 

Elszomorodsz, ha autót látsz a Szabihídon? Ne aggódj, júliusban még minden hétvégén élvezhetjük kedvenc zöld hídunk lezárását. A programok rendkívül diverzek, bábszínháztól kezdve, impro-workshopon keresztül a techno buliig mindent megtalálhatunk a palettán. 

Tökéletes vasárnapi koncert? Ha kimozdulnál vasárnap este, és nem csak a halott kocsmákat szeretnéd látogatni, a Budapest Park neked szervezte a ZAZ koncertet. A posztmodern francia sanzonok koronázatlan királynője megint városunkba látogat, zenéjénét pedig gyakorlatilag a vasárnapi kuckó-életérzéshez találták ki. Aligha történik ennél fontosabb dolog aznap este a városban!

Loading...